Akiknek most szeptemberben megy bolcsibe a gyerekuk, hogy erzitek magatokat? Izgultok, mi lesz?
Kis izgalom van, bár én már a harmadik gyerekkel kezdem. Szerencsére így már van tapasztalatom, ismerem az intézményt, a dolgozóit, a szokásrendszert. A kicsi is ismeri a bölcsit, mert oda jártunk/járunk Ringatóra.
Engem inkább az foglalkoztat, hogyan egyeztetem össze a 3 gyereket a munkával, hogy ne legyen rossz senkinek.
Ne aggódj, be fog szokni hamar :-) Alvás: könnyen beszokók szinte rögtön, nehezebben beszokók 1-másfél hét max. Evés szintúgy. Ha nem eszik a gyerkőc, a szülő hoz neki olyat, amit otthon szívesen eszik.
Esélyesebb, hogy hamar szobatisztává válik a bölcsis gyermek, és szociálisan rengeteget fog fejlődni, ha nehezen indul meg a beszédfejlődése, akkor is.
Üdv: egy bölcsis néni :-)
Nem, az van a fejemben, hogy végre visszamehetek emberek közé melózni.
Szeretem a gyereket, de már megőrülök néha, hogy három értelmes szót nem tudok váltani este 7-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!