2010. május-június környékén született gyermeked elkezdi szeptemberben az iskolát?
Kislányom júliusi. Ha sikerül az iskolaérettségi teszt, akkor igen, engedjük.
Az ovi nem a legjobb. Ami miatt ebben az oviban van, az az óvónők miatt van. Korcsoportos a csoport amibe jár, így ha marad még 1 évet, akkor más csoportba kerül más óvónőkkel, akit mem tudunk, hogy kik lennének azok. Művészeti suliba fog menni, ahol nem olyan nagy a váltás és 4-től fog csak nyelvet tanulni. Ha nem kesz jó a teszt, akkor nem megy majd suliba.
Bár az enyém 2008-as, ha nem bánod, válaszolok.
Jún. 30-án született. Nem akarta az óvónő suliba engedni, ezt nagycsop. szeptemberben közölte, merthogy nem tud embert rajzolni. (WTF?)
Az iskolaérettségi teszten kifejezetten javasolták, hogy kezdje a sulit. Most másodikos és még mindig nem sikerült helyrehozni az önbizalmát, amit ez a kedves óvónéni nullára redukált. Szóval a menekülés is egy ok volt, de mi is érettnek láttuk a gyereket, ezért volt a nev.tan. Jó tanuló, régi mércével számolva ötös.
A kisebb lányom 2012. máj. 21-i, őt is szeretném 6 évesen suliba vinni.
(Én is máj. 21-én születtem, mentem 6 évesen és semmilyen hátrányom nem származott belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!