Segitenetek kibogozni? Majus 25en volt meg utoljara junius 25en eros pozi teszt, ma voltam dokinal (julius 10), a petezsak atmeroje 8,4 mm szerinte 4 hetes terhesseg.
Figyelt kérdés
Hogy mutathatta ki a teszt ilyen koran nekem a pozitivat?
8,4 mm petezsak nem tul nagy 4hetes terhesseghez?
Kicsit csalodott vagyok, augusztus 6an megyek vissza.
2015. júl. 10. 12:00
1/13 anonim válasza:
Na várjál! Az utolsó menses május 25? Akkor kb. 7 hetes vagy most. Hogy jött ki a dokinak a 4 hét?
2/13 A kérdező kommentje:
A petezsak meretebol... Aztmondta kesoi peteeres lehetett
2015. júl. 10. 12:10
3/13 anonim válasza:
Érdekes mert nekem május 16-án volt meg utoljára, és pár napja voltam és azt mondta hogy kb. 6 hetes vagyok, orvosilag 4 hetes.. ami ugye szintén nem stimmel, nem is értettem, hisz nekem nem annyi jött ki, de hogy nekem is a méretéből mondta ezt, meg szintén késői fogantatású, na de akkor is... nem értem én ezt. Nekem a petezsák 13mm, crl:5mm, szívműködés már van. Én is csalódtam, mert azthittem több idős vagyok már.
4/13 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen volt a CRL mérete: 5 mm! Ez alapján neked a 8,4 mm-es petezsák, az tuti nagyobb,mint 4 hetes terhesség.
5/13 A kérdező kommentje:
Embriot meg nem latott benne.
Azt nem ertem, hogy mutathatta ki a teszt ilyen koran, ilyen erosen...
2015. júl. 10. 12:31
6/13 anonim válasza:
De miért korai? Ha május 25-én volt, meg június 25-i teszt nem korai. Nekem ovu után 9 nappal már volt pozi tesztem!
7/13 anonim válasza:
Úgy, hogy valszeg elhalt a terhességed. Jövőhét végén menny vissza.
8/13 A kérdező kommentje:
Ne szavazzatok le az utolsot, en is arra gyanakszom, amire o....
2015. júl. 10. 15:02
9/13 anonim válasza:
Szia,nekem máj. 20-án volt meg utoljára,ma voltam ultrahangon és már 7,7 mm a pici és már szívhang is van,jun.26-án voltam először akkor már volt petezsák 7,5 mm 5 hetes terhesen.A 8,4 mm nagy 4 hetes terheségnek,nézesd meg másik dokival is szerintem.
10/13 anonim válasza:
Inkább olyan 5 hetes terhesség ez.. egy egyszerű számítás szerint, petezsák mérete + 4 hét. Ez a számítás szerint 5+1 hetes vagy és pár nap eltérés belefér, a petezsák mérete nem pontos. Az ulomagassag még nagyjából az is de ilyenkor még nem látszik természetesen.
Amúgy meg tudod ki bírná augusztusig.. két héten belül simán elmennék magánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!