Szerintetek lehetek terhes?
Akkor most leírom nálam mi volt! :)
Nagy tévedés hogy ha megjött,akkor nem lehetsz babás!!
Nekem mielőtt megjött már nagyon fájtak a melleim,és előtte soha nem szokott és magát a mensi jövetelét se szoktam megérezni,de akkor görcsölgettem.Ez így ment négy napig majd mondhatni megjött,de nem a megszokott volt.Jóval kevesebb és gyengébb, 4 napig tartott és az utolsó két nap csak barnáztam.Biztosra mertem venni hogy baba van a dologba,de mikor teszteltem negatív lett! :(
A mellfájdalom,és a görcsölgetés utána se múlt el,de nem nagyon foglalkoztam vele.Eljött a következő mensi ideje,ami megint ugyan úgy telt mint előtte.Nem hagyott nyugodni a gondolat hogy tuti baba,és vártam egy hetet amikor teszteltem és halvány pozitív lett! :) Amikor már mentem a dokihoz már 9 hetes volt a picurka!
Mindenképp tesztelj még,mert lehet neked is csak később mutatja ki mert nem termel annyi HCG-t a szervezetted mind másnak!Rengetegen írták hogy nekik már mensi előtt meg mensi után 1-2 nappal erős pozitív volt,de nem vagyunk egyformák!!
Sok sikert!
Majd írd meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!