Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet szeplős a gyerek ?

Lehet szeplős a gyerek ?

Figyelt kérdés
Mar mint mennyi az esélye annak h pl az anya enyhén szeplős az apának szep arca van hogy a gyerek is az lesz.

#Szeplo#
2020. júl. 23. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet.
2020. júl. 23. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A szeplős arc is gyönyörű.
2020. júl. 23. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is szeplős akartam lenni. Sosem voltam az..
2020. júl. 23. 12:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy az anya arca enyhén szeplős, az apának szép arca van? :)

Szerintem semmivel nem csúnyább egy szeplős bőr, mint egy nem szeplős.

Biztos, hogy nagyon szép kisbaba lesz!!

2020. júl. 23. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Férjem arca 1 kicsit sem szeplős. A háta viszont nagyon. Nekem van egy nagyon kevés az orromon. Ezzel szemben a 3 fiúnk közzül, a középsőnek nagyon nagyon szeplős az arca. Még a szeme is. 😀 Baba korában ugye egy sem volt, szépen fokozatosan egyre több lett. Szinte észrevétlenül. Nekem természetesen így gyönyörű! A suliban nem csúfolják szerencsére. 8 éves.
2020. júl. 23. 13:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem mèg nincs gyermekem de szeretnèk majd.a baratom arca szep nincs rajta semmi. De en szeplős vagyok de csak az orrom es a szem alatti resz de halvány..de persze ha a gyermekem szeplős lesz attól függetlenül a szemembe ő lesz a legszebb.. Csak kivancsi voltam.:)
2020. júl. 23. 16:40
 7/13 A kérdező kommentje:

3.válaszolonak.

En neked adom szivesen. Mert en nem szeretem.

2020. júl. 23. 16:41
 8/13 A kérdező kommentje:

5.valaszolonak.

Biztosan nagyon szèp a kisfiad.ettől is különleges.

2020. júl. 23. 16:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szeplős vagyok, a férjem nem. A kisfiunk nemsokára 10 éves lesz, rajta is vannak szeplők. Mondjuk nem annyi, mint rajtam.
2020. júl. 23. 18:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Ñálunk senki nem szeplős a családban, én mégis az lettem. Senki nem tudja honnan. (Más vonásokban amúgy nagyon hasonlítok apámra, szóval nem a postástól.) Bármi megtörténhet, vagy örökli, vagy nem.

Én imádom amúgy a szeplőimet, most sokan kifejezetten szeplőt sminkelnek vagy tetováltatnak maguknak, pláne mióta Meghan Markle képben van, mert ő is szeplős. Hatalmas divat, és különleges, légy büszke rájuk! Én örülnék, ha a gyerekem majd örökölné a szeplősségemet.

2020. júl. 24. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!