Hogy telik a napotok 3-4 éves gyerekkel aki otthon van nyáron?
Nincs tesó, de nagyobb városban élünk. Jövő héttől leszünk itthon, aug 24-ig. (Tanár vagyok.)
Én már alig várom, szeretem ezt az időszakot. Szoktunk menni mindenfelé, bicajozni, sétálni, csavarogni. Nagyon sokszor tervezek menni a város környéki két kisebb faluba (egyikből származom, másikban dolgozom). Ezeknek jól ismerem a környékét, így tudom, merre van földút, rét, erdő, csatorna, tó, ilyen helyeken szeretünk ketten, néha csatlakozik is hozzánk valaki. De ha nincs nagy forróság, a belvárosunk is gyönyörű.
(Délelőtt persze játszunk, főzünk, vásárolunk, házimunkázunk, szokásos dolgok.)
Ezek nem túl izgi dolgok gondolom másnak, de nekem az év kedvenc része ez a pár hét, szinte jobban szeretem, mint a nyaralásokat. Na jó, azért nem, de ezt is imádom.
Mi idén költöztünk kertesházba. Amíg lakásban laktunk bent foglaltuk el magunkat, rajzoltunk, gyurmáztunk, kisautóztunk, zenéket hallgattunk, disney-meséket néztünk, olvastam neki. Ha jó idő volt lementünk a játszóra, motorozott, ilyesmik.
Most hogy elköltöztünk, kb. ugyan ezek, kiegészítve azzal, hogy kimentünk az udvarra, labdáztunk, pancsoltunk, ilyenek. Igazából semmi nem köti le 5 percnél tovább, így elég sokmindent csinálunk egy nap.
rajz,festés,gyurma, főzőcskézünk, társasozunk, zene, mozgás, kimegyünk sétálni, erdőben kirándulni, melegben medencézni, sokat hintázik kint és bent is.
Olvasok, heti 1-2 alkalommal disney meséket nézünk. Most a 101 kiskutya a kedvence.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!