Mennyi idős gyereknél nem kell már aggódni a fulladás miatt?
Figyelt kérdés
Pl együtt alvásnál mindig a frász kerülget és olyankor nem is tudok nyugodtan aludni, nagyon gyakran megébredek és ellenőrzöm, lélegzik-e, pedig ilyenkor semmi nincs az ágyban, csak az én takaróm és párnám.
A kiságyban sincs semmi, se plüss, se takaró. Plusz ott van légzésfigyelö is. De mennyi idős gyereknél alaptalan már ez a félelem, hogy belefordul a párnámba vagy arcára kerül a takaró és megfullad? Most 12 hónapos
2020. júl. 13. 16:13
3/8 anonim válasza:
Maga az együttalvàs nem plusz rizikò a fulladàsveszèlyt nèzve. Az àgyban levő tàrgyakkal szerintem legalàbb az első egy-màsfèl èvben vigyàzni kell.
A bölcsőhalàl esèlyèt az együttalvàs csökkenti, ìgy mindent egybevève ez biztonsàgosabb.
4/8 anonim válasza:
Vhol láttam egy statisztikát, hogy a bölcsőhalál esetek 90%ban 6 hónap alatti babákkal történnek. A legveszélyeztetettebb csoportból kint vagytok ;)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem a bölcsőhalálra vonatkozott a kérdés. Hanem a fulladásra. Párnától, takarótól. Mikor elég nagy hozzá, hogy ne forduljon bele, érzékelje álmában is, ha esetleg nem kap rendesen levegőt
2020. júl. 13. 21:39
7/8 anonim válasza:
Én se aludnék nyugodtan a helyedbe az tuti
8/8 anonim válasza:
1 évesen már nem kell ettől félni, amikor már forog megfordul ha nem kap levegőt, mert mondjuk belefordult a párnába. Ritka extrém eset, ha mondjuk egy nagyobb baba azért fullad meg mert belegabalyodik egy nagy plédbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!