A majdnem három éves gyerekem nagyon válogatós!Hogyan szoktassam le erről?
12!
Nos, az én gyerekem most 17 évesen is válogatós. Vannak etelek, amiket nem eszik meg, amikről tudom hogy nem szereti, pl borsofozelek, ezt nem is eroltetem. De ha olyan etel van, amihez csak épp nincs kedve, akkor dönthet úgy, hogy nem eszi meg. 3 évesen is ez volt. Nem kell neki a tökfőzelék csak a csirkefalatka? Ok, akkor azt eszi. De nem kap helyette nutellás palacsintát, vagy nassolnivalot.
15!
A szobán forgo gyereknek nem saját ízlése van, csupán hisztis. Olyan nincs hogy semmilyen főtt ételt nem szeret valaki. Momdjuk anyuka intézte el magának....
Egy gyerek azt eszi, amihez hozzá van szoktatva.
Az enyém sem 11 évesen született, volt ő is kicsi. Te veszed meg neki a péksütiket, a tejszeleteket, te nem biztatod arra, hogy azt egye.
Főzzél rendes főtt kaját, előbb-utóbb meg fogja enni, pláne amikor éhes lesz.
A hisztinek ne engedj!
Mondom, nekünk az vált be, hogy mindig együtt ettem vele. Aztán látta, hogy én is megeszem, gondolom kedvet kapott hozzá, vagy a franc se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!