Kisgyerekes anyák? Szoktátok magatok rosszul érezni más anyák testalkatát, stílusát látva?
Volt már olyan, hogy egy másik anyát látva (külsőleg) kevesebbnek érezted magad?
Külsőség valóban, de engem most ez érdekelne.
3 gyerek után híztam kB 30 kg-t, igen nagyon zavar, hogy nem érzem magam jól a bőrömben.
A karantén időszak előtt kezdtem volna csoportos órákra járni, de persze nem sikerült, így karantén alatt az online tanulás meg a home office meg a miért vagyok rlmaradva munkában is otthon is dolgok közbe, meg 10kg felszaladt.
3 hete azt mondtam itt a vége, majdnem 100 kg vagyok, nekem ez a szám az amit tovább nem bírok...
3 hete mindent megvaltoztattam, most 8-al kezdődik a súlyom, messze a vége de minden pici torna örömmel tölt és azóta nem zavar ha bárki jobban néz ki nálam.
Sokáig szeretnék a gyerekeim el lenni, és ezen az irigység nem segít.
Egyetlen egyszer irigyeltem egy csajt 9eve a parkban, hosszu de stilusos szoknyaban ult egy padon magasabb sarku szandalban, konyvet olvasott mikozben a babakocsiban aludt a babaja. Magat a szituaciot irigyeltem h nem sportcipot vett tehat o igy altat hogy odatolja es kesz, igy ehhez is oltozik, de jo neki.
Ezzel szemben en rohangalos vagyok, a babakocsit is orakon at turaztattam, vagy magamra kotve a gyereket setalgattam a kornyeken, neki is jo volt, nekem is, ehhez nem kell sem smink, sem kirittyenteni magam. Szoval en teljesen onazonos vagyok, nekem a nyar is arrol szol hogy turazunk a ferjemmel (esetenkent tobb 100km), nem pedig odamegyunk autoval kalapban, megnezzuk a latvanyossagot, majd hazamegyunk autoval/fekszunk egy hetig a tengerparton. Tehat az alakom (kiveve amikor a pajzsmirigygyogyszerem nem volt jol beallitva) mindig rendben volt/van, stilusra lenne hova fejlodni, de nem erdekel kulonosebben. Nem irigylem azokat akik ebbe tobb idot es energiat forditanak, nekik az a fontos, en ugysem tennem. Van olyan kolleganom aki napi tobb orat keresgel neten dizajnerruhakat olcsobban maganak es a kislanyanak is, instan olyan fotoi vannak magukrol mint egy alom (mutatta masik kollegano), nekem ez idokidobas lenne, tehat megallapitom h de cuki a babaja abban a ruciban vagy o milyen alomszep abban a ruhaban abban a kornyezetben es megyek tovabb. Teljesen rendben van az is ahogy o csinalja es en is a sajat eletemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!