Van itt olyan aki első gyerek után azt mondta többet nem
akar de évekkel később mégis lett?
Figyelt kérdés
4 éves a fiam nagyon eleven kisfiú, nagyon sokat kellett vele éjszakázni és nekem se volt jó 3 évig otthon lenni. De most, hogy már egyre önállóbb és oviba jár, én pedig dolgozok úgy érzem mégis jó lenne még egy, de így már 5-6 év korkülönbség lesz köztük.
Jelen. Császárral szültem. Azt mondtam soha többé. 6 éves volt a lányunk amikor terhes lettem az öcsivel. 7 év van köztük. Nem bántam meg.
2020. jún. 5. 12:38
2/12 anonim válasza:
Szerintem mindenki! :) Na de viccen kívül persze:) Elmúlik az első "trauma" és máris tervezgeted a következő bébit :)
2020. jún. 5. 12:52
3/12 anonim válasza:
2x mondtam hogy soha többet nem szülök. A 3.ebben a hónapban születik 😀
Mondjuk ez más, mert nem az itthon töltött idő vagy az éjszakázás miatt mondtam hogy nem lesz több.
2020. jún. 5. 12:54
4/12 anonim válasza:
Ha te szeretnél meg egyet, szerintem ne azon aggódj, hány év lesz közöttük. Minden családban máshogy alakulnak a dolgok. Nálatok így.
2020. jún. 5. 13:19
5/12 anonim válasza:
Mindig is úgy voltam, hogy 2 gyereket akarok. Kislányom után viszont azt mondtam nem lesz több,kitesz kettőt is. Nagyon nehéz volt vele.😂
3 és fél éves, most kezdtünk el próbálkozni a kistesóval.😊
Engem annyira nem érdekel a korkülönbség. Két húgom között 8 év van és imádják egymást.
2020. jún. 5. 13:57
6/12 anonim válasza:
Én. Évekig nem akartam még egy gyereket, de igazából semmi különös oka nem volt, a fiam jó alvó, nyugodt gyerek, semmi gond nem volt vele sosem. Aztán kb.1,5 éve elkezdtem vágyni még egy gyerekre. A fiam jövő héten lesz 8 éves, szeptember elejére várjuk a kishúgát. Nem érdekel a korkülönbség, én mindig is azt vallottam, hogy nem a meglévő gyereknek szülök testvért, hanem magunknak még egy gyereket.
2020. jún. 5. 14:05
7/12 anonim válasza:
Mindig két gyereket akartam. Második baba után mikor lábadoztam a császárból azt mondtam,hogy soha többet mégegyet, és hülye aki önszántából vállal ekkora fájdalmat (2császár után elég valószínű,hogy a harmadik is az lenne).
Eltelt pár év és elkezdtem vágyni mégegy babára. Hamar sikerült is de sajnos a 10ik héten elvetéltem. Most azt mondom,hogy egy jó ideig nem szeretnék újra próbálkozni. De lehet nem is lesz több gyerek. Soha ne mond,hogy soha.
2020. jún. 5. 16:19
8/12 anonim válasza:
Az első 2 éves koráig én se akartam. Sajnos nem volt problémamentes terhesség, féltem egy újabbtól, meg egy időben úgy is voltam vele, hogy jó ez így hármasban. Aztán csak elkezdtem rá vágyni, nem sokkal később a férjem is. Végül 3,5 év lett a különbség. Nen bántam meg, a legjobb döntés volt, de a terhesség olyan szar volt ismét, hogy 3. gyerek tuti nem lesz.
2020. jún. 5. 16:48
9/12 anonim válasza:
Én sem akartam. Nekem a szülés borzalmas trauma volt, azért. De lett, 7 év korkülönbséggel.
Aztán megint lett🙂
Most 21,14 és 3 évesek a gyerekeim.
2020. jún. 6. 06:52
10/12 anonim válasza:
A tetovàlás meg a szülés nagyon hasonló. Ahogy túl vagy rajta már tervezed a következőt 😂😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!