Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hónapban az oltást (kanyaró...

15 hónapban az oltást (kanyaró) hova kapják? Igaz, hogy lebetegednek tőle?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 09:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Combjába, és semmi baja nem lett tőle pedig majdnem minden oltás után belázasodott.Ennél az oltásnál a láz még a 10. napon is kijöhet egyébként.
2010. aug. 2. 09:52
 2/19 anonim ***** válasza:
ez engem isérdekel
2010. aug. 2. 09:52
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Az én lányom vállba kapta, a tünetek kb 8-12 nappal jelentkezhetnek láz és kiütés formájába, mi szerencsére megúsztuk, semmi baja nem volt a lányomnak.
2010. aug. 2. 09:56
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém is a combjába kapta. Semmi tünet nem jött ki rajta, pedig a Prevenart is együtt kapta az MMR-rel. Persze, minden kisgyerek máshogyan reagál az oltásokra, az enyém egyik után se lett sem lázas, sem más tünete nem volt.
2010. aug. 2. 10:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A fiam vállba kapta, semmi baja nem volt tőle.
2010. aug. 2. 10:55
 6/19 anonim ***** válasza:
Mi pont ma kaptuk és vállba a Prevenállal együtt amit comba adtak.Remélem hogy nem lesz tőle semmi baja :)
2010. aug. 2. 12:38
 7/19 anonim ***** válasza:
80%
mi is prevenárral együtt kaptuk a lábába. 4 napig rekedt volt, hisztis, és nagyon fájtak a lábai, fájdalomcsillapítót kellett adnom neki. az előző oltásokkal nem volt gond. minden baba más.
2010. aug. 2. 14:37
 8/19 anonim ***** válasza:
Az én lányom nem sírt az oltásnál sem, és később sem okozott semmilyen tünetet nála. Ő is a prevenarral együtt kapta.
2010. aug. 3. 11:42
 9/19 anonim ***** válasza:
combba kapta a lányom, aki előtte soha nem volt lázas és más oltásnál sem volt semmi panaszunk. ennél viszont azután, hogy meg kapta kb. egy héttel két napig magas láza volt, elég nehezen tudtam lehúzni a lázát. Ma már 25 hónapos lázas azóta nem volt. Lehet nálatok nem lesz gond, de azért készülj fel, a lázra nálunk a germicid-c volt a leghatásosabb, nurofent és panadolt kapott még
2010. aug. 3. 13:03
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

„15 hónapban az oltást (kanyaró) hova kapják?”

Ugyanoda adják az oltást, mint az előző 14 hónapban.

„Igaz, hogy lebetegednek tőle?”

Biztos, hogy lebetegednek, de az is biztos, hogy soha, senki nem betegedett meg tőle!

Ilyen ez a fránya magyar nyelv! :-) :-) :-)

2010. aug. 9. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!