Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más szerint is gáz egy 7 éves...

Más szerint is gáz egy 7 éves gyereket elaltatni?

Figyelt kérdés

Szerintem simán lehetne hagyni , hogy egy jóéjt puszi után magától elaludjon.

Van saját szobája, de folyton megy apa elaltatni. Meg szerinte rendben van az, hogy ott is alszik vele...

Így a mi házaséletünk kb csak szexből áll , mert csak hajnalban bújik be mellém 1 órára max meló előtt.

Ti hogy reagálnátok? Mit tennétek?

(Én a gyermek nevelőanyukája vagyok, én nevelem a saját anyja helystt is 100%ig, imádom is őt és jön a kistesó is. )

2020. jún. 23. 22:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Az nem akkora gond, hogy odabújik. De az igen , hogy ott is alszik, nem képes ott hagyni a gyereket, hogy magától elaludjon szépen.

Sajnos már odáig jutottam, hogy mivel a szép szó nem segít, talán az igen, ha nem lesz szex sem.

2020. jún. 24. 10:28
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Na, ez felnőtt hozzáállás! (Nem.)
2020. jún. 24. 10:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A szex ne legyen a büntetés vagy a jutalmazás eszköze a kapcsolatban.

Te se viszonyulsz jól a problémához, ha ilyet akarsz.

2020. jún. 24. 11:33
 24/27 A kérdező kommentje:
Már nagyon unom ezt. Hiába mondok bármit.
2020. jún. 24. 11:54
 25/27 anonim ***** válasza:

Múltkor mèg kicsit máshogy fogalmaztál...

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

2020. jún. 24. 14:11
 26/27 anonim ***** válasza:

és ha megjön a bébi aki úton van akkor hova fekszik? HE?

akkor is az első gyerek lesz a kedvenc? vagy a kicsi és akkor meg a nagy kap sokkot, hogy ignorálva van a pici miatt? vagy stopperrel kiméri hogy 50-50%ot aludjon mindegyiknél?

pff, bullshit

ez csak kifogás részéről, ha annyira az a gyerek a mindene akkor minek csinált neked másikat?

de ja, az is lehet amit fentebb irtak, terhesen nem vagy szekszi neki, és azért, ezesetben szintén gerinctelen h nem mondja meg

2020. jún. 30. 15:35
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ha kivan vele mindened h ahogy te írtad ennyire töketlen akkor, miért is szülsz neki gyereket? minek vagy vele?
2020. jún. 30. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!