Más szerint is gáz egy 7 éves gyereket elaltatni?
Szerintem simán lehetne hagyni , hogy egy jóéjt puszi után magától elaludjon.
Van saját szobája, de folyton megy apa elaltatni. Meg szerinte rendben van az, hogy ott is alszik vele...
Így a mi házaséletünk kb csak szexből áll , mert csak hajnalban bújik be mellém 1 órára max meló előtt.
Ti hogy reagálnátok? Mit tennétek?
(Én a gyermek nevelőanyukája vagyok, én nevelem a saját anyja helystt is 100%ig, imádom is őt és jön a kistesó is. )
Az nem akkora gond, hogy odabújik. De az igen , hogy ott is alszik, nem képes ott hagyni a gyereket, hogy magától elaludjon szépen.
Sajnos már odáig jutottam, hogy mivel a szép szó nem segít, talán az igen, ha nem lesz szex sem.
A szex ne legyen a büntetés vagy a jutalmazás eszköze a kapcsolatban.
Te se viszonyulsz jól a problémához, ha ilyet akarsz.
Múltkor mèg kicsit máshogy fogalmaztál...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
és ha megjön a bébi aki úton van akkor hova fekszik? HE?
akkor is az első gyerek lesz a kedvenc? vagy a kicsi és akkor meg a nagy kap sokkot, hogy ignorálva van a pici miatt? vagy stopperrel kiméri hogy 50-50%ot aludjon mindegyiknél?
pff, bullshit
ez csak kifogás részéről, ha annyira az a gyerek a mindene akkor minek csinált neked másikat?
de ja, az is lehet amit fentebb irtak, terhesen nem vagy szekszi neki, és azért, ezesetben szintén gerinctelen h nem mondja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!