Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más szerint is gáz egy 7 éves...

Más szerint is gáz egy 7 éves gyereket elaltatni?

Figyelt kérdés

Szerintem simán lehetne hagyni , hogy egy jóéjt puszi után magától elaludjon.

Van saját szobája, de folyton megy apa elaltatni. Meg szerinte rendben van az, hogy ott is alszik vele...

Így a mi házaséletünk kb csak szexből áll , mert csak hajnalban bújik be mellém 1 órára max meló előtt.

Ti hogy reagálnátok? Mit tennétek?

(Én a gyermek nevelőanyukája vagyok, én nevelem a saját anyja helystt is 100%ig, imádom is őt és jön a kistesó is. )

2020. jún. 23. 22:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
8as ne legyél már ennyire primitív. Attól még, hogy te utálsz együtt aludni a pároddal, más még szerethet. Tud mást is csinálni egymással egy házaspár, nem csak "dugni estétől reggelig".
2020. jún. 24. 05:04
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem csak féltékeny vagy, meg hisztis. Nincs ezzel semmi gond. Ha mégis, akkor szépen meg lehet mondani hogy lopózzon át, miután elaludt a gyerek.
2020. jún. 24. 05:18
 13/27 anonim ***** válasza:
81%

Hát azért a normális pár kapcsolatok nagy részének igenis az együtt alvás fontos része.

Viszont azt nem hiszem, hogy ez a helyzet azóta van, hogy terhes lettél. Ha meg előtte is így volt, és tudtad, hogy zavar, minek szülsz neki gyereket mielőtt ez a probléma megoldódna?

Több kérdés is felmerül ezzel kapcsolatban. Mi lesz, ha megszületik a kistesó? Együtt fognak aludni hárman egy ágyban, téged meg kitúrnak? Vagy apuka csak a fiával alszik együtt? Akkor meg a kistesó jogosan fogja azt érezni, hogy őt kevésbé szereti apuka.

Ülj le és beszélj vele, hogy ez így hosszú távon nem lesz jó, apának, anyának egy ágyban a helye, a gyerekeknek pedig saját ágyban. Mindkettőnek.

2020. jún. 24. 06:09
 14/27 anonim ***** válasza:
71%

Ezt még a közös gyerek vállalása előtt kellett volna megoldani....

Ülj le vele és mondd el, hogy téged ez zavar, neked szükséged van a jelenlétére és gondoljon arra, micsoda testvér feltekenyseg lehet a vége

2020. jún. 24. 06:45
 15/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem gáz.
2020. jún. 24. 06:54
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

Nem gáz. Azt viszont az, hogy nem az első kérdésed és azóta se jutottatok dűlőre.

Egyébként meg jóval a teherbeesés előtt kellett volna megbeszélni, mert nem jó ilyen dolgokon ilyenkor változtatni, ha nem akarsz testvérkapcsolatot (mert azzal fogja összekötni).

2020. jún. 24. 07:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
*rossz testverkapcsolatot
2020. jún. 24. 07:30
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
8-as attól, mert te ilyen elcs*szett vagy, más még lehet normális. Tényleg nagyon primitív vagy, plusz csőlátású is, nem tudod elfogani, ha valaki nem úgy áll valamihez, mint te. Te aludj egyedül életed végéig, ha akarsz, de van, akinek fontos az, hogy éjjel is mellette legyen, akit szeret, nem csak a "dugásról" szól az együtt alvás.
2020. jún. 24. 07:32
 19/27 anonim ***** válasza:
44%

Nem gáz, teljesen rendben van. Ha a gyereknek erre van szüksége és a másik félnek (itt ugye ő az apa) ez nem okoz gondot, akkor te ne generálj belőle.

Én a 9 évesemet is "altatom". Megvárom, hogy elaludjon, csak aztán jövök ki mellőle.

2020. jún. 24. 08:43
 20/27 anonim ***** válasza:
46%

Az hogy ott alszik vele, abszolút gáz. Még kétévesnél sem helyes, de 7 évesnél tiszta ökörség. Mondom ezt férfiként, apaként.

Az rendben van, ha este mesét olvas neki, vagy van egy kis beszélgetés, mikor ő már ágyba bújt, de aztán el kéne köszönnie tőle és a ti ágyatokban tehozzád bújnia.

Őszinte legyek?

A gyerek ürügy neki, hogy téged kerüljön. Intimitás kerülés. Ami különösen elszomorító, hogy ebbe a kapcsolatba jön a közös gyerek.

2020. jún. 24. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!