Más szerint is gáz egy 7 éves gyereket elaltatni?
Szerintem simán lehetne hagyni , hogy egy jóéjt puszi után magától elaludjon.
Van saját szobája, de folyton megy apa elaltatni. Meg szerinte rendben van az, hogy ott is alszik vele...
Így a mi házaséletünk kb csak szexből áll , mert csak hajnalban bújik be mellém 1 órára max meló előtt.
Ti hogy reagálnátok? Mit tennétek?
(Én a gyermek nevelőanyukája vagyok, én nevelem a saját anyja helystt is 100%ig, imádom is őt és jön a kistesó is. )
Hát azért a normális pár kapcsolatok nagy részének igenis az együtt alvás fontos része.
Viszont azt nem hiszem, hogy ez a helyzet azóta van, hogy terhes lettél. Ha meg előtte is így volt, és tudtad, hogy zavar, minek szülsz neki gyereket mielőtt ez a probléma megoldódna?
Több kérdés is felmerül ezzel kapcsolatban. Mi lesz, ha megszületik a kistesó? Együtt fognak aludni hárman egy ágyban, téged meg kitúrnak? Vagy apuka csak a fiával alszik együtt? Akkor meg a kistesó jogosan fogja azt érezni, hogy őt kevésbé szereti apuka.
Ülj le és beszélj vele, hogy ez így hosszú távon nem lesz jó, apának, anyának egy ágyban a helye, a gyerekeknek pedig saját ágyban. Mindkettőnek.
Ezt még a közös gyerek vállalása előtt kellett volna megoldani....
Ülj le vele és mondd el, hogy téged ez zavar, neked szükséged van a jelenlétére és gondoljon arra, micsoda testvér feltekenyseg lehet a vége
Nem gáz. Azt viszont az, hogy nem az első kérdésed és azóta se jutottatok dűlőre.
Egyébként meg jóval a teherbeesés előtt kellett volna megbeszélni, mert nem jó ilyen dolgokon ilyenkor változtatni, ha nem akarsz testvérkapcsolatot (mert azzal fogja összekötni).
Nem gáz, teljesen rendben van. Ha a gyereknek erre van szüksége és a másik félnek (itt ugye ő az apa) ez nem okoz gondot, akkor te ne generálj belőle.
Én a 9 évesemet is "altatom". Megvárom, hogy elaludjon, csak aztán jövök ki mellőle.
Az hogy ott alszik vele, abszolút gáz. Még kétévesnél sem helyes, de 7 évesnél tiszta ökörség. Mondom ezt férfiként, apaként.
Az rendben van, ha este mesét olvas neki, vagy van egy kis beszélgetés, mikor ő már ágyba bújt, de aztán el kéne köszönnie tőle és a ti ágyatokban tehozzád bújnia.
Őszinte legyek?
A gyerek ürügy neki, hogy téged kerüljön. Intimitás kerülés. Ami különösen elszomorító, hogy ebbe a kapcsolatba jön a közös gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!