Melyikünknek van igaza? Ti mit tennétek? Etetés téma
Kisfiam 22 hónapos. Mostanában szokása lett, hogy kimászik az etetőszékből. Ma telt be a pohár, letettem a földre, és mondtam neki, hogy ennyi volt az ebéd, legközelebb csak uzsonna lesz. A leves 1/2-nél tartott. Párom nem helyeselte a döntésemet, szerinte ilyenkor tegyen vissza a székbe és egyen tovább, majd leszokik róla. Eddig ezt csináltuk, de azt hiszem vérszemet kapott, hogy neki mindent szabad, és egyre többször mászott már ki a székből.
Szerintetek?
Fejleményeink:
Tegnap a kisfiam durcásan ébredt a délutáni alvásból, láttam rajta, hogy vérig van sértődve. Nem volt hajlandó uzsonnázni sem. Ha nem, hát nem. Kimentünk a kertbe, és egész délután játszottunk, elmúlt a rosszkedve is. Vacsorára olyan éhes volt, hogy szó szerint "kétpofára zabált". Ma ebédnél mondtam neki, ha kimászik megint, akkor vége az ebédnek. Megette az egész tányér káposztát és még 2 buktát is bevágott utána, és végig a helyén ült. :) Apa csak nézett!
14:46!
Ne beszéld már le a napi 5x étkezésről. Mindenhol azt hallod, hogy így egészséges, egy nap 5x kell enni. Nekünk, felnőtteknek is így kellene. Ha ovis lesz, akkor is ennyiszer eszik majd.
Gratulálok! :D Akkor apa is megértette, hogy a nevelés nem mindig leányálom, azért néha szükséges egy kicsit rossznak lenni, hogy elérjen valamit az ember...
Ügyes vagy, remélem az én fiamnál is beválik a dolog! A tied egyébként mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!