5 éves kisfiam arca nagyon kipirosodik,szinte lángol ha nagyon melege van. Más is van igy? Pár hete veszem ezt észre,eddig nem volt jellemző.
Hetek ota?
hat akkor nem a melegtol van 😂 most lett vegre meleg!
Amugy mosd meg ha az oltozeke eleg laza. Pancsoljatok. Arnyek.
Am van olyan gyerek/felnott aki kicsit melegben is pipacspiros. Esetleg nem tul feher a bore?
De,szőke,fehérbőrű...
Csak az az érdekes a majd 6 év alatt nem volt jellemző ez a kipirosodás.
Ők is változnak ám, nem lesz minden ugyanolyan, mint az első 5 évben. Vagy most milyen válaszokat vársz? Mit feltételezel?
Amúgy felnőtt nő vagyok, nagyon fehér bőrrel és még nincs is igazán melegem amikor az arcom kb már olyan piros mint aki épp készül hőgutát kapni. Ez van, kamasz korom óta ilyen.
Te mekkora idióta vagy.
Igaz azt kifelejtettem,hogy mindenen túl vagyunk,több bőrgyógyász is látta,etelallergia tesztet is csináltak. Senki nem tudott mit mondani. Ezért irtam ide,van-e valakinek valamilyen tapasztalata...
De persze Te kis naiv,ezt honnan is tudhattad..
Minden jót Neked,szebb napokat,mert ha jó kedved lenne gondolom nem kötözködnél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!