Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fél kézzel való repkedés is...

Fél kézzel való repkedés is jellemző az autizmusban?

Figyelt kérdés
Csak egyik kézzel fül mellett, fül felé integetés.
2018. aug. 16. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen de ebből az 1 dologból nem derül ki. Hány éves? Miket csinál?
2018. aug. 16. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:
3 éves, van kódja, csak most kezdte és eddig csak két kézzel láttam ilyet. Amúgy beszédkésése van, más tünet eddig nem volt.
2018. aug. 17. 07:04
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Mért kérdezel hülyeséget? Ha nincs semmi más akkor ezzel mi bajod van hogy integet a gyerek??? Tökmindegy hogy van-e olyan autista, aki szintén ezt csinálja mert attól még a te gyereked nem lesz az.
2018. aug. 17. 12:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Te meg miért nem értelmezed az olvasottakat? Kódja van = autista betegségkód, csak ez nem betegség, ha pedig ennyire nem látsz bele, inkább hagyd meg a lehetőséget olyannak, aki tapasztalt a témában...
2018. aug. 18. 06:12
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Első vagyok. Nem tudom belinkelni, de youtube-on van fent egy angol video, autizmus korai jelei, és ott is kifejezetten a fél kezes repkedés is benne van + lábujjhegyen járás és más dolgok.
2018. aug. 24. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!