Mit adtok reggelire meg uzsonnara a 2,5 eveseteknek?
Figyelt kérdés
Nekem mar semmi otletem,szeretnem valtozatosabban, egeszsegesebben etetni es nem mindig ugyan azt adni neki.
Ezeket adom: rantotta,tejbe csokis golyo,feher kenyer,barna zsomle,fekvagottak,macisajt (izesitett is),virsli,van mikor kapott zabkasat gyumolccsel, kefir,
2020. jún. 2. 20:15
1/4 anonim válasza:
Amerikai palacsinta vagy egészségesebb verziója a banános-áfonyás zab palacsinta, tejbegrízt imádtam kicsiként, sajtos brokkoli, gyümölcs mix, omlett, muffin formában sült sonkás tojás, mehet bele borsó, sajt,pirítós avokádókrémmel, padlizsán krémmel, májkrémmel..körözöttes kifli, kakaós csiga tejjel, ham and eggs, melegszendvics. Remélem adtam pár hasznos tippet :)
2/4 anonim válasza:
Zabkása, cukormentes kyr joghurt mézzel, zabpehely, gyümölcsök, palacsinta, kölesgolyó, túrórudi, tejberizs, virsli, nyáron házi fagylalt banánból és piros gyümölcsökből, szendvics, melegszendvics, smoothie
3/4 anonim válasza:
Zabpehely helyett müzlit akartam írni simán tejjel, már kanállal eszi.
4/4 anonim válasza:
Hajdinakása, köleskása (gyümölccsel, magvakkal, mákkal stb), Zöldturmix (spenót, banán.. ), csicseri omlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!