Kidobjátok vagy megeszitek azt az almát, amit a gyereketek csak körberágcsált?
Figyelt kérdés
Ha megeszitek, lemossátok-e előtte, vagy levágjátok-e a megrágcsált részt? Vagy csak úgy simán megeszitek utána?2020. máj. 31. 11:54
2/23 anonim válasza:
Kidobjuk. Imádjuk a lányunkat, de én speciel sosem voltam híve ennek, hogy megegyük a már megcsócsált, nyáltól tocsogó kajákat, amiket már nem kér.
3/23 anonim válasza:
Nem kap egészben almát pontosan ezért, hogy ne kelljen pazarolni az ételt, ha esetleg nem eszi meg egyszerre az egészet. Felszeleteljük és úgy adom oda neki egy tálban. Ha már nem kér, a maradékot betesszük méhviaszos kendőbe vagy fedeles tálba, és megy a hűtőbe.
4/23 anonim válasza:
Simán megeszem. Nem vagyok finnyás.
5/23 anonim válasza:
Megenném
De emiatt kap cikkeket
/ plusz nem szeretem az almát/
6/23 anonim válasza:
Egy almát kb 5-6 darabba vágok el általában. Ha eszik egyet és a fele ott marad, én meg szoktam enni, de csak akkor ha amúgy még én is kívánom. Ha marad alma vagy bármi de nem esik jól csak azért nem eszem meg hogy ne dobjuk ki. Szerintem ez nem "házi malacság". De ez is csak az 5 évesem után van. A kisebb, nyálas kajáját nem enném meg, számomra az a nyálas valami undorító, azt kidobjuk.
7/23 anonim válasza:
Így van. Cikkekre kell vágni. Ha marad és szeretnek almát enni, megeszem, ha nem, beteszem a hűtőbe.
10/23 anonim válasza:
Nem vagyok konyhamalac. Dobok minden maradekat. Ha mindent megennek utana 100 kg lennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!