Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nem változik valami én...

Ha nem változik valami én megőrülök?

Figyelt kérdés
Két gyerek után ( elsős és ovis) készültem vissza dolgozni,de teherbeestem ráadásul ikrekkel. Nagyon kellene pénzt keresnem,de nem tudnánk elvetetni őket. És a két naggyal is sokat voltam itthon,ha betegek meg szünetek stb..hitelünk is van,ha nem bírjuk anyósomékhoz kell majd költözni. Miért kell választani,munka és gyereknevelés között? Muszály !!! Dolgoznom,.. bármi tanácsot,akár tanulok is érte mit kell tennem hogy szabad beosztású munkám legyen? Heti kétszer tudna férjem a gyerekere vigyázni ( néha 4 nap) a szabadnapjain,de össze- vissza dolgozik.pedig tudnék heti 1-2 napot igy dolgozni,csak össze-vissza.amit fb- on hirdetnek ilyen itthoni munkák,fogalmam sincs miről szól mit kellene csinálnom,és hogy keresnek- e vele egyáltalán.varrás,csomagolás vagy bármi? Van olyan munkahely ami elfogadná,hogy mindug máskor tudok menni.? Ha haza kell költöznünk én megőrülök.
2020. máj. 28. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell választani munka és gyereknevelés között. Védekezni kell.
2020. máj. 29. 07:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Szóval a pénz meghatározza mennyi gyereket szülhetek. Mégis választani kell. Szomorú. :( senki nem tudja mivel lehetne közben pénzt keresni...
2020. máj. 29. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen meg. Mindenki annyit szüljön amennyit el bír tartani. Nyilvánvaló hogy nektek ez nem menne
2020. máj. 29. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Igen, a pénz meghatározza a gyerekek számát! Külföldön élünk, a férjem orvos és mégis "csak" egy gyereket vállalunk, tehaát nem munkanálküli csóróként várjuk a segélyt. Itt nyoma sincs annak a jólétnek és támogatásnak, aminek otthon. De ha úgy lenne sem az állami segítségre testálnám a gyerekeimet, hanem arra számítgatok, hogy ha így halad a világgazdaság, a klímaváltozás, a migráció, a koronavírs és a Jóisten tudja még mi, ami egyik pillanatról a másikra bortíhat mindent, akkor ÉN mennyit tudok adni a gyerekemnek. 4 fal és egy tető, ami szerintem szülőként kötelességem. Hogy ne a semmiből induljon és a gyakorin kelljen tanácsot kérnie, hogyan kell kihúzni a hónapot. Te is jobban tetted volna, ha megtanulsz védekezni és gondolkodni. Ha instabil a munkátok, akkor ne vállajatok 4 gyereket. Még a kettő is necces. Viszont ahogy az egyik válaszoló leírta, csinos kis összeget kaptok egyben és havonta is a sokat szidott államtól , konkrétan a semmire. Mert -már bocs-de a lábát mindenki szét tudja tenni. A felelős szülői vislekedés nem itt kezdődik.
2020. máj. 30. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Elkeserítő a kérdező kommentje, mármint hogy senki sem tudja, hogyan lehetne pénzt keresni. Csomó tippet kaptál. Valaki részletesen leírta, hogyan tudod maximálisan kihasználni az állami segítséget, hiteletekből is elenged az állam egy csomót, amint a babák megszületnek. Csak fel kellene emelni az ulögumodat és utánajárni ezeknek. Ha ehhez is lusta vagy, akkor mi a bánatos szuzmáriáért nyöszörögsz, hogy ilyen meg olyan munka kéne, de ez sem jó, meg az sem jó. Azokat sem értem, akik a tényleg hasznos válaszokat lepontozták, aki meg benyögte, hogy minek szülsz, ha csóró vagy, fel van pontozva. Most már tök mindegy, hogy minek szul, ha egyszer jönnek a babák, úgyhogy a hasonló benyögéseket a kérdező szépen a hajára kenheti, másra nem jó.
2020. máj. 30. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Több tippet is kaptál, tájékozódj, ne sajnáltasd magad.
2020. máj. 31. 09:35
 17/17 anonim válasza:
27%
Bírom az ilyen "Miért nem védekeztetek akkor???" kérdéseket vagyis válaszokat. A nagy okos tojásoknak elárulom hogy védekezés MELLETT is teherbe lehet esni, ugyanis nincs 100%-os védekezés. Vagy nektek anno ezt biológia óra nem tanították? Mi hány %-rá véd? 100% védekezés ha nem szexelsz nem pettingelsz. Na az a 100%-os védekezés. Elárulom nektek hogy első gyerek után spirált tettek fel nekem. Rá két évre teherbe estem SPIRÁL MELLETT, úgy, hogy előtte néhány hónappal voltam kontrollon, ahol a doki megnézte és teljesen jó helyen volt. Amikor kimaradt a menzesz és teszteltem pozitívat hát nem repestem az örömtől. Főleg, hogy mikor elmentem ezután megint dokihoz, akkor is azt mondták hogy jó helyen van a spirál, és a spirál alatt volt beagyazodva. Én beleestem abba a kicsi %-na, akik spirál mellett is teherbe estek. Nem tudtuk megtartani, így sajnos abortusz lett a vége. Nem tudtuk megtartani nyilván hisz ezért rakattam fel spirált ezért védekeztünk mert nem akartunk több gyereket. Mégis megtermekenyultem. Az én esetemre is ugyanúgy írnátok hogy de hát védekezni kellett volna??? Megtettem, hoppá. Bocsi kérdező az offert de amióta ez megtortent velem, nagyon fel tudom idegesíteni magam a "de hát miért nem védekeztetek akkor??" jellegű válaszokon, mert ez a sok agyhalott, akikkel ilyen nem történt meg, el sem tudják képzelni, hogy bizony ilyen is van.
2020. aug. 18. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!