Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Au pair magyar családnál?

Au pair magyar családnál?

Figyelt kérdés
Megkeresett egy család, ahol az anyuka magyar az apuka francia. Otthon magyarul és franciául beszélnek. Én angol nyelvtanulás miatt akartam főleg kimenni, de egyben félek is, mert nagyon nagyon alap a tudásom. Így talán még nyugtató is, hogy magyar az anyuka, de a magyar au pair családokról nagyon rosszakat hallottam, hogy kihasználnak. Még nem válaszoltam nekik, mert nem tudom mi legyen. Azt írták a fizetés átlag feletti lenne, mert sokat kell a gyerekkel foglalkozni. Kb 3 hónapról lenne szó. Mit gondoltok? 18 éves lány vagyok ha ez számít. Ja és nem voltam még külföldön, pláne nem egyedül.
2020. máj. 25. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor gyerekükböl lett most elegük és úgy gondolják majd te el szorakoztatod a gyereküket.
2020. máj. 27. 16:47
 12/12 anonim válasza:

Én jelenleg Hollandiában vagyok Aupair (már nem sokáig) egy családnál ahol anyuka magyar apuka holland. Megbántam hogy idejöttem, a hostanyám baromi lekezelően bánik velem, most pedig jöttek financiális gondok is, nagyon lehúztak anyagilag.

Persze ez nyilván nem vetíthető le minden félmagyar családra, vannak ilyenek is olyanok is, de én sem hallottam túl jó sztorikat.

3 hónap az tényleg nagyon gyorsan elrepül, pont akkor fogsz hazamenni amikor már kezdenél beilleszkedni és komfortos lenni a családban.

Én svájcot ajánlom figyelmedbe, megbántam hogy annó nem oda mentem. Nagyon jó au pair fizetések vannak, nagyon kedves családok és ott a legszigorúbbak a törvények amik az au pair javát szolgálják (pl heti max 23 órát dolgozhatsz).

Én augusztusban megyek másik családhoz szintén Hollandiában. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj, szívesen beszámolok a saját tapasztalataimról meg hogy mikre figyelj oda (pláne a szerződésnél!) stb.

2020. jún. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!