Felelőtlen szülő lennék?
Ezek teljesen egyéni tűréshatártól függő dolgok. Én pl. macskaimádó vagyok, természetes számomra, hogy puszilgatom a macskákat és velük alszom. A konyhában segítést nem is értem, hogy miért lenne veszélyes, nyilván nem kell az óvodás kezébe éles kést adni, vagy forró olaj közelébe engedni, de pl. tésztát gyúrhat, díszíteni segíthet. A korlátos helyzetet csak te tudod konkrétan, hogy milyen korlát, milyen magasról.
A sínes viszont nálam sem férne bele, a sín nem játék.
Biztos van amiben neked van igazad a gyereknevelesben, de en ugy latom ebben a kerdesben inkabb a ferjednek.
Nem bantani szeretnelek, de a baj sajnos igy is egy masodperc alatt megtortenik, nem kell megjobban alatenni, hatha
Ezt így nehéz megítélni, ez csak pár példa, amit kiemelték.
Sínekre nem engednék, se a szakadék szélére.
A többit igen. De nyilván ésszel. Még figyelve. Nálunk is lehet pl a kutyával sok mindent, de figyelve, ne okozzon fájdalmat egyik se a másiknak.
Nekem elég sok mindent megengedtek, így sokszor kerültem a balesetire ilyen-olyan törésekkel, sérülésekkel. Nem mondhatnám hogy nagyon hálás vagyok ezért a nagy szabadságért. Többre értékeltem volna ha pl nem kellett volna kihagynom a várt osztálykirándulást, mert előtte pár nappal benyúltam egy kerítésen és megharapott a kutya.
Nem azt mondom hogy tiltani kell mindent, de engedni se. Meg kell találni az arany középutat.
Mondjuk épeszű ember nem sétál a síneken ,meg a gyerekének sem engedi . Mindig gondolkozom,hogy az istenbe történhet pl felénk ennyi (általában halálos kimenetelű) vonatbaleset ,tehát nem öngyilkosság,de már értem.
Ugyanez a korláttal . Nem is értem,minek kihajolni ? Azért van ott a korlát,hogy a sok hülyét valamennyire megakadályozza ,hogy kiessen/leessen. Aztán csodálkozás van,amikor a gyerek beesik a gorillák közé az állatkertben,vagy kiesik az erkélyről .
Fullba nyomja némelyik ember a kretént ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!