Mit csinálnál a 2 éves gyerekeddel ha kipattogna a kiságyból éjjel?
Figyelt kérdés
Ez az új dili, hogy kimászik, inkább alszik a földön mint az ágyban. Az még nem is lenne gond, de éjjel kijön a szobából és egyenesen a tűzhelyhez megy ahol elkezdi a gombokat csavargatni. Múlt éjjel kb 30x vittem vissza a szobájába. Ha eddig remekül aludt, most miért "fejlődik visszafelé"? Mit csináljak? Zárjam rá a szoba ajtaját? Amikor visszaviszem természetesen úgy üvölt mint akit nyúznak.
Sajnos nálam kizárt, hogy velünk aludjon, eddig sem aludt velünk soha.
2010. júl. 30. 08:53
11/12 A kérdező kommentje:
Tegnap kipróbáltam, bejött a hálózsákos trükk. Nagyon köszönöm kedves utolsó, végre aludhattam egyet :)
2010. aug. 3. 09:58
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nálunk most ugyanez a helyzet, azzal megspékelve, hogy leveszi a hálózsákot, hogy ki tudjon mászni...már ötletem sincs, mit tegyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!