Mit csinálnál a 2 éves gyerekeddel ha kipattogna a kiságyból éjjel?
Ez az új dili, hogy kimászik, inkább alszik a földön mint az ágyban. Az még nem is lenne gond, de éjjel kijön a szobából és egyenesen a tűzhelyhez megy ahol elkezdi a gombokat csavargatni. Múlt éjjel kb 30x vittem vissza a szobájába. Ha eddig remekül aludt, most miért "fejlődik visszafelé"? Mit csináljak? Zárjam rá a szoba ajtaját? Amikor visszaviszem természetesen úgy üvölt mint akit nyúznak.
Sajnos nálam kizárt, hogy velünk aludjon, eddig sem aludt velünk soha.
1. A konyhát zárd le, ha tudod. A gázcsapot, mindenképpen, minden este.
2. tedd későbbre az esti lefekvés időpontját.
3. tegyél a földre matracot, tudjon ott aludni. (lehet, már nem fér el az ágyban, vagy forgás miatt kényelmetlen.
4. Biztonságos környezetben csendben játszhat, egyedül, ne játszatok vele akkor, majd elalszik.
Sajnos a konyhát nem tudom lezárni mert onnan nyílik a szobája. Letettem neki matracot, de csak rosszabb volt, mert mindig leesett mikor fordult, akkor azért kelt fel. Az ágy még elég széles neki.
Annyi változott, hogy a párom kevesebbet van itthon, mert munkahelyet cserélt, de nem hinném, hogy ez változtatta volna meg.
Teljesen kétségbe vagyok esve, mert a szép szó már nem fog használni :(
Szia!
Igaz, hogy más megfontolásból, de én megoldottam, hogy ne tudjon kimászni a kiságyból. Hálózsákban alszik, amiben nem tudja felemelni a lábát addig, hogy kimásszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!