Feltekeny vagy az Edesanyamra! Idiota vagyok, ugye???
Van egy 5 evesem. Es egy anyukam, aki MINDENT megenged neki. Az anyukam heti ketszer jon hozzank, ilyenkor mindig nagyon sokat foglalkozik a kicsivel, jatszik vele, csak ra figyel. Ilyenkor a kicsi ram nem is figyel, be sem mehetek, hogy en is jatszak veluk. Anyukam MINDENT megenged neki, minden ugy van, ahogy a kicsi akarja. A fentiek miatt iszonyuan kotodik hozza, amit meg is ertek. De annyira rosszul esik. Erzem, hogy Anyukamat jobban szereti, minden nap ot varja, pedig en is mindent megteszek erte. Legalabb is igy erzem.
Most megkerdeztem tole, hogy mit szeretne, hogy en vagy a mama menjek be vele, ha mennie kell a korhazba (mandulamutetje lesz), es a datumot attol tesszuk fuggove hogy ki viszi. Ugyanis en a kistesojaval vagyok itthon, szoptatom. Tehat ha azt szeretne, hogy en menjek, akkor halasztanunk kell juniusrol oszre vagy
Kesobbre. O gondolkodas nelkul ravagta hogy csak a mamaval megy. Tudom, hogy hulye vagyok, de annyira rosszul esett... A fenti kerdes csak koltoi, nem kell ra valaszolni. Tudom en is nagyon jol h hulye vagyok, Nem kell a foldbe dongolni, igy is nagyon magam alatt vagyok. Ugy szeretnek az “elso” lenni neki, de erzem h nem vagyok. Vagy ez csak amiatt van, mert en vagyok az “alap”, a “biztos” az eleteben? Ti hogy latjatok? Van masnal is ilyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!