Magabiztos apának kisfia miért lett gyáva?
Teljesen az ellentéte az apjának, aki egy erőteljes, nagyon magabiztos, olyan igazi alfahím típus.
De a kisfiú félénk, nagyon anyás, önmagáért kiállni nem merő, igazán fiús dolgok iránt nem érdeklődő, igaz még csak 8 éves. De az apuka kicsit csalódott hogy amolyan "anyámasszony katonája" lett a fia.
Az apa mint ezek szerint nem mindig megy át a fiú gyerekre?
Mennyi időt tölt az apuka a gyerekkel?
Lehet több időt kéne vele eltölteni, olyan igazi apa-fia programokkal.
# 12
Úgy látom ez probléma igen. Ahogy mondtam anyukájával szeret lenni, anyukás programokban részt venni, például sokat segít anyucinak a főzésben-sütésben, azt úgy tűnik nagyon élvezi.
És az miért baj? A sütés fözés nem nöi munka. Gordon Ramsayre se mondanád , hogy anyámasszony katonája.
Másrészt nekem legyen inkább egy kedves, érzékeny fiam mint egy mini alfahím. Az elképzelés is taszít. Meg az a lényeg, hogy egészséges és boldog legyen.
Kérdező, te az apuka új párja vagy?
Miért vaj, ha főz? Az én fiam az apjával szokott főzni, mosogatógépet rámolni stb.
Pedig a férjem sem anyámasszony katonája. Bár tény, nem is alfahím. Szerencsére.
Előttem tökéletesen leírták a gondot.
Anyukánál pozitív visszajelzést kap.
Jól érzi magát a közös programon.
Magabiztos abban a helyzetben emiatt van szívesebben a konyhában / ami nem baj.. a legjobb szakácsok férfiak/
Vagy a gyerek zsigerből érzi, hogy az apja viselkedése hosszútávon nem kifizetődő.
A férjemnek 2 felnőtt fia van,Ég és föld a 2 gyerek.
A nagyobbik a férjem kiköpött mása egy alfahím/önfejű irányításmániás(sajnos).
A kisebbik a teljes ellentétük,egy csendes, nyugodt,határozott család centrikus ember.
Egyszerűen van olyan,hogy a gyerek(igen 8 éves kora előtt is)eldönti,hogy valamilyen ő nem akar lenni, mert valami miatt bizonyos viselkedésformák visszataszítóak neki.
Lefordítom,őnfejü irányítás mániás apának van egy normális fia,
Én sem szeretem az alfa hím típusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!