Van köztetek olyan, aki olyan apának szült, akinek már van gyereke más nőtől?
A párom előző házasságából van egy 12 éves lánya,nekünk pedig egy 8 éves fiunk és egy 2 éves lányunk.
Nagyon rossz viszonyunk van.
A nő belenevelte a lányukba,hogy utálja az apját meg,hogy megcsalta velem,miközben pont fordítva történt.
Nagyon ritkán van nálunk a lányuk,akkor se szól senkihez csak elvonul a szobájába.
Az én exemnek is van egy másik fia, kétszer találkoztam a nővel, borzasztó nő, és a gyereket szörnyen neveli.
Aztán mint utólag kiderült , mikor még együtt voltunk , az exem vissza ment az előző nőhöz, persze én erről nem tudtam, és szépen kibeszéltek a hátam mögött. Úgyhogy én nem kezdenek még egyszer olyan férfival akinek már van gyereke.
Az exhölgy személyiségzavaros, ezért gyakran Btk-t súroló húzásai voltak. Ezért én évekkel ezelőtt megszakítottam vele minden kapcsolatot, a férjem is talán évi egyszer beszél vele. A közös gyerekük azóta nagykorú lett, így a kapcsolattartást megoldják egymás között, az anya kikerülésével. A lánnyal nincs semmi gond. Az apjának van, viszont én nem vagyok a szülője, mi kijövünk egymással. A nevelési kérdésekbe nem szólok bele.
A közös lányunk 2,5 éves. A férjem mindkét lányával koruknak megfelelően foglalkozik. Ez alatt értem, hogy a nagyobbal már jóval kevesebbet kell, hiszen többé-kevésbé saját élete van, nem igényel annyira szoros szülői jelenlétet. A kicsivel így többet, mert életkorából adódóan ő még állandó figyelmet igényel.
A kicsi egyébként nagyon szereti a nővérét. A nővér mostanában tud vele mit kezdeni, csecsemőként látszott, hogy nem igazán köti le. (Nem hibáztatom, annyi idősen engem se kötöttek le a babák.) Mióta beszél, már szorosabbá vált a kapcsolat.
Szóval részemről minden probléma megszűnt, amikor az exfeleséget kitiltottam az életemből. A lányunk születésénél próbálkozott a férjemnél, hogy látni akarja a kicsit, mert joga van hozzá(??). Természetesen határozottan elutasítottam a lehetőséget is. Nem rokona, az égvilágon semmi köze a mi gyerekünkhöz. A lányának van, de őt szívesen is látom, bármikor jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!