Anyukák, van köztetek olyan aki magára tetováltatta a gyereke/gyerekei nevét?
Van már 2 tetoválásom, még 18 és 20 évesen csináltattam őket. Nem akarom tele varratni a testem de már akkoriban is sokat gondolkodtam azon, hogy majd szeretném a gyerekeim nevét valamilyen szép formában magamra tetováltatni. Most egyre erősebb bennem a vágy, de semmi ötletem sincs.
Nektek hogy néz ki? Hova tetováltattátok?
Én nem tettem meg és nem is szeretném.
Vettem egy szív alakú medált, amit ki lehet nyitni és abba rakattam bele a két lányom fényképét.
A férjemnek meg egy zsebórát vettem és abba gravíroztattam bele a lányok nevét és születési dátumát.
Az óra kinyitható egyébként és a belső oldalon a mi esküvői fotónk van benne a dátummal együtt.
Ő tervezi egyébként, de én elcsépeltnek gondolom ezt.
De mindenki maga dönti el!!!
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is vagy virágok vagy pillangók társaságában gondoltam, de én sem akarom nagyon feltűnő helyre. A lapockámon van az egyik tetoválásom, szóval az kilőve, máshova meg még nem tudom elképzelni... Jól át kell gondolnom... :)
Nekem 2 gyerkőcöm van (fiú,lány), többet nem szeretnék. :)
Egy ismerősömnek ilyesmi van, nagy kezdőbetűvel, csuklón:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!