Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mas gyerekei is sokat veszeked...

Mas gyerekei is sokat veszekednek, vagy csak az enyemek? Megorulok!

Figyelt kérdés
Most epp kint medenceznek,en bejottem,mert elegem van a biroi szerepbol. A nagy 8 a kicsi 3. Elmozdult a napozomatrac amit beszuszakoltak a gyerekmedencebe,a kicsi hisztizik,mert az neki motorcsonak volt,a nagy kontrazik,hogy nem o mozditotta el,probalom visszacsinaltatni,hogy centi pontossaggal ugy alljon mint mielott elcsuszott,persze nem sikerul,mindketto nyavajog,magyaraz,kikeszulok. Egesz nap itelkeznem kell,biro vagyok,szinte sosem egyeznek....ilyen a gyerekkor,vagy en vagyok hulye,vagy mi van? Eskuszom,meghulyulok szeptemberig veluk.
2014. júl. 7. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi is gyilkoltuk egymást a húgommal egész gyerekkorunkban. Szerintem normális. :)
2014. júl. 7. 18:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk mi is,hiaba volt kicsi a korkulonbseg. Mar behoztam oket,mert hidat csinaltak a matracbol,a nagy alatta,a kicsi meg raugrott a tetejere...vilaghaboru lett. Besokalltam ettol. Es mas anya hogy birja? Az en idegrendszerem tropa vagy mas is a hajat tepi?Mar kedvem sincs leulni mellejuk,mert mindig van valami sz@rsag amiert lehet cirkuszolni.
2014. júl. 7. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne legyél bíró! Nem kell az! Mondd, hogy kettőtöknek van problémátok, beszéljétek meg! Aztán ennyi. Ülj le és olvass. Én csak akkor avatkozom be, ha veszély van. Az egymással kiabálás nem veszély. Bíztasd őket arra, hogy kössenek kompromisszumot, de ne ítélj senki javára! Ha igazságtalannak érzed a végeredményt, akkor se!
2014. júl. 7. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálják 4 és 2,5 évesen. Amikor már ordìtani van kedvem, szétültetem őket. Elmagyaráztam nekik, hogy akit hülyeségen érek, büntit kap, de felejtsék el, hogy majd állandóan próbálok igazságot tenni, mert lehetlen (egyik kutya, másik eb). Ami miatt elkezdik ölni egymást, azt elkobzom vagy véget vetek neki. Talán rájönnek, hogy megéri inkább együttműködni.
2014. júl. 7. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem ugy biraskodom,hogy valamelyikolyuk javara dontok,de a fenebe is,mindig olyan helyzetbe hoznak,hogy rajuk kell szolnom. A nagynsk a nagynenje szepen besutotte,megcsinalta a hajat,felcsatoltam,ne legyen baja a vizben. A kicsi meg direkt ugrsl,frocskoli. Vagy,azt sem hagxhatom szo nelkul hogy raugrik a testvere fejere. Meg a nyavogas amit kiadnak veszekedes kozben...bejottem. Elmenekultem,tiszta ciki,anya letemre. Rossz anya vagyok,nem birom idegileg a hisztit,veszekedest,orokos elegedetlenkedest, dokat kiabalok,mert a szep szobol nem mindig ertenek....szornyetegnrk erzem magam mostmar :(
2014. júl. 7. 19:20
 6/9 A kérdező kommentje:
4. Valaszolo!Az egesz nap nevelesbol all. Nincs 5 perc szunet sem!!!!!! Ha nem akarom hogy a korhazban kossunk ki,vagy olyan foltot ejtsen a ruhan amit nem szed ki semmi,ha nem akarom hogy plusz egy fel orat surolni kelljen a konyhat,akkor rajuk kell szolni....es elegem van.
2014. júl. 7. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
4. Vagyok. Ugyanez van nálunk is. Mindig azt mondom, hogy sose lesz már szeptember... nekünk még van egy babánk is, akit kb állandó életveszélyben érzek, ha leteszem melléjük. Azt gondotam a kis korkülönbség miatt.... és igen, azok a hangok, amik kijönnek belőlük, jajj!
2014. júl. 7. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:

a múltkor itt egy anyuka azt írta hogy hasonló szituban fogja és megfuttatja a gyerekeket!Le van vezetve a feszültség,mindenki kifárad és nincs már kedvük marakodni!

Az enyémek 4 és 1,5 évesek még egész jól elvannak,nem igazán marják egymást,persze itt is van néha vonyíkolás!

talán egy kis segítség:olvasd el a "testvérek féltékenység nélkül"könyvet sok gyakorlati tanács van benne!

[link]

2014. júl. 7. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
enyémek is ezt csinálják csak van hogy 2 nagy van hogy 3 szekálják egymást ilyenkor szépen kérem öket hogy fejezékbe ,ha nem megy akkor elveszem vita tárgyát,és szétválasztom veszekedöket,de van hogy kicsi lányom szekálja 2 nagyott ilyenkor lányomat hozom el fiuktol .
2014. júl. 8. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!