Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normalis, hogy 2,5 eves...

Normalis, hogy 2,5 eves kisfiamat nem erdekli?

Figyelt kérdés
Van neki motorja ,futobicikli ,roller, de egyikkel sem megy .Tud veluk menni de kb 1 perc es annyi ! A harom kozul taln a roller az amivel tobb ideig ,jobban szereti,de azt is max 5 percig hasznalja .a fotubiciklin latom hogy az egyensulyozas nem az igazi,lehet ezert sem szereti....viszont a masik kettovel nincs gond. Minden massal eljatszik de ezzekel abszolut nem.Mi lehet az oka? Hogyan tudnam ra venni ,hogy jobban erdeklodjon irantuk,vagy ne eroltessem?Csak olyan rossz latni ,mikot jatdzoteren voltunk es vele egykoruak ezekkel mentek ..

#kismotor #5 eves
2020. ápr. 30. 11:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Basszus nem hasonlitgatas volt,csak egy pelda! De inkabb nem is irok mar semmit mert az is “hadonlitgatas” lesz . Komolyan ez mar vicc!
2020. ápr. 30. 12:10
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Első vagyok.

Nem kell megsertodni. Semmire sem mész vele. 3 gyerekem van, a legkisebb agyverzéssel született. Le volt bénulva a jobb oldala. Na mármost ha én máshoz ,akár az előző kettőhöz hasonligatom , akkor hol lenne a kisebbik fiam, aki 10 évesen sportversenyek ez nyert.

3 évesen még nem nem volt biztos hogy rendesen járni fog.

Ezt csak azért írtam le neked, hogy abból hozd ki a legjobbat, amit szeret csinálni.

Ki nem szarja le, hogy a másik gyerek hogy bicajozik?

2020. ápr. 30. 13:07
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem kismotor a fiamnak, és nem megy vele max tolja.
2020. ápr. 30. 13:15
 14/26 A kérdező kommentje:
Erdekes volt aki tudott ertelmesen valaszolni! A bunko okoskodo hozzaszolassal sem mesz semmire,csak magadat minosited! Aki nem tud ertelmesen a kerdesre valaszolni az minek van itt??? Szoval nrm meg sertodtem,abbiol mar reg kinottem :D de te az okoskodasbol vissza vehetnel ,es mindenki aki ezt csinalja!
2020. ápr. 30. 14:23
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Látod most is mire válaszoltál?

Csak magyarzkodsz, meg a válaszok stílusáról beszélsz.Irsz.

Ahelyett, hogy levinnad a tanulságot ,felidegesited magad ilyen hülyeségen.

A stílusom.

Akkor olvasd végig a kérdésed, aztán a válaszom. Első.

Ahogy kérdezel úgy válaszolok.

Kérdezted a kusmocit, válaszoltam.

A többi gyerekről, a játszón, arra is válaszoltam.

Igazából tükröt tartottam eléd, csak N veszed észre...

De hidd el nekem teljesen mindegy, hogy a lényeget szüröd e le, vagy a stiluson rugozol.

2020. ápr. 30. 14:48
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Na végig olvastam a valaszaid, te sertegetsz másokat, hogy ilyen okos..

Nagyokos...

Lényegében te bunkozol,azzal akinek nem tetszik a válasza.

2020. ápr. 30. 14:51
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg te voltál velem bunkó, szégyelld magad. És fogadd el a gyerekedet úgy ahogy van.
2020. ápr. 30. 15:53
 18/26 A kérdező kommentje:
Okoskodó tökéletes majd én megmondom anyukák gyertek meg! :D 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020. ápr. 30. 16:32
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj, neked valami mentális problémád van?

Felesleges ilyen szánalmas priviket irkalnod. De legalább valami értelme lenne annak amit írsz.

2020. ápr. 30. 18:10
 20/26 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ne is haragudj ,de te kezdted a privatot azzal,hogy a gyerekemet le idiótaztad ,majd engem is ...had ne írjam miket írkáltal meg ! Én erre reagáltam ! Aztán itt meg adod az ártatlan ! Undorító ,hogy az ember egy normális kérdést kitesz ,aztán ez lesz a vége !
2020. ápr. 30. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!