Normalis, hogy 2,5 eves kisfiamat nem erdekli?
Miért kell a saját gyerekedet maséval hasonlitgatni?
Sosem értettem.
Ha 15 év múlva minden gyerek informatikus lesz, a tiéd hangszeren szeret játszani ,akkor mi lesz?
Miért is kéne erőltetni neki?
Ő homokoznibszeret nem pedig rollerezni.
Lehet két hónap múlvaajd azt akar.
Koszonom az ertelmes valaszodat !
"Csak olyan rossz latni ,mikot jatdzoteren voltunk es vele egykoruak ezekkel mentek .."
Itt hasonlítgatod basszus.
Igaza van az elsőnek egyébként.
Ha nem szereti, nem szereti, szeret helyette mást. Te se örülnél ha ráderőltetnének valamit nem?
Latom te is meg ragadtad a lenyeget! Az hogy rossz erzessel tolt el valami ,mert anya vagyok az miert baj? Neked van gyereked? Ha igen,akkor soha nem ereztel igy???? Okoskodo anya mindig tobb van mint segito!
Valóban érdekes stílusban tetted fel ezt a kérdést, bár látom te nem érzékeled.
Azért nem játszik vele, mert ő is ember és az embereknek különböző érdeklődési körük van.
Igen, normális.
Nem az aggódás érződik a kérdésből, hanem a játszótéri összehasonlitgatás.
Pl. a lányom két évig rettegett a csúszdától, ott sejtettem, hogy valami idegrendszeri oka van, hogy nem meri.
A ti esetetekben nem gondolom ezt, nem szereti, nem szórakoztatja, ennyi.
Bár ha hintázni se szeret, meg semmilyen forgó dolgot, akkor lehet köze az egyensúly érzékeléshez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!