Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26 hónapos kisfiam üt-ver?

26 hónapos kisfiam üt-ver?

Figyelt kérdés
26 hónapos a kisfiam kb 2hete ha valamit nem adok oda rögtön vagy ha valamit mondok és ő nem akarja,nekem jön mint egy feldühödött bika,de szó szerint.ez a dackorszak része vagy mi van vele,mit tegyek
2010. júl. 28. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Igen, dackorszak, majd elmúlik.

Szépen le kell fogni, és nagyon komolyan elmagyarázni, hogy nem helyesled a viselkedését. Ha kell, ezerszer is.

2010. júl. 28. 14:52
 2/5 A kérdező kommentje:
úr isten hát ezért csépel azt hittem valami rossz géneket örökölt ......köszönöm a válaszod
2010. júl. 28. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezért teszi,de semmiképen ne tűrd el tőle.Meg kell vele értetned,hogy sem téged sem mást nem üthet meg.
2010. júl. 28. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a szemek is sokat segítenek. Mutasd mérgesnek és csalódottnak magad mindig, amikor ilyet tesz, mintha "ezt nem vártam volna tőled"-et akarnál neki mondani. A gyerekek gyorsabban megértik a testbeszédet ebben a korban, mint a szavakat, ezért is üt, mert ki akarja fejezni, hgy nagyon akarja azt a valamit. Határozottan mondj nemet, és akkor már tényleg semmiképp ne kapja meg azt, amit szeretne, ütésért soha ne járjon játék!
2010. aug. 1. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is próbálta 19 hónapos kisfiam. Mikor megütött, akkor színleltem, hogy nagyon fáj és sírok. Úgy ledöbbent, bújt hozzám, azóta sem csinálja. Kb.: 3-4 alkalommal próbálta összesen, a szép szó nem volt hatásos, de a színjáték bevált;)
2010. aug. 1. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!