Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt molett kisgyerekes...

Van itt molett kisgyerekes anyuka? Kérdezni szeretnék.

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

Én is felveszem a bikinit. Láttam már nálam sokkal, de sokkal kövérebb nőket és fiatal lányokat is a strandon, vízparton.

Az idei első strandolás után viszont komoly fogyókúrába kezdtem. Eddig 10 kiló ment le, még ugyanennyit szeretnék leadni.

Te is vetkőzz le nyugodtan, és hiába érzed azt, hogy mindenki Téged figyel, hidd el, hogy nem így van.

2010. júl. 28. 15:35
 12/31 anonim ***** válasza:
56%
Most jöttünk haza a nyaralásból... Két bikinit vittem, meg egy jóóóó nagy strandkendőt... :-) Én is azt vettem észre, hogy ha nem volt velem a gyerek (mondjuk apával volt a vízben), akkor eszembe jutott, hogy úristen, de dagadt vagyok, de ha velem volt a fiam és a vízbe kellett mennem vele, vagy a gyerekmedence szélén ültem mellette, akkor nem érdekelt, hogy nézek ki... de azért ne legyél felöltözve. Mondjuk lelkedtől függően bikini vagy egyberészes és strandkendő! ??? Jó nyaralást kívánok!
2010. júl. 28. 15:38
 13/31 anonim ***** válasza:
53%
A nők a gyerekedet fogják nézni, a férfiak meg rád sem néznek, ha kövér vagy, nyugodtan viselhetsz fürdőruhát.
2010. júl. 28. 15:41
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
Én is felveszem a fürdőruhát,sőt bikinit,pedig a 163cm-hez 74 kg vagyok.De látok a strandokon sokkal kövérebbeket is látok.De azért mert valaki kövér ne is érezhesse jól magát,nem is mehessen strandra?Ez hülyeség.?Szerintem egy strandon pont a hosszú nadrággal pólóval keltesz feltűnést,és vékonyabb sem leszel ettől.
2010. júl. 28. 15:44
 15/31 anonim ***** válasza:
86%
Én azt gondolom, hogy sokkal jobban megnéznek az emberek, hogyha felöltözve lófrálsz a strandon. Ha levetkőzöl fürdőruhára, jobban el tudsz vegyülni az emberek között.
2010. júl. 28. 15:50
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Én b@szok rá:-)

A férjem szeret,a babám meg gyönyörű:-)

Amúgy 20 kg van rajtam:-S

2010. júl. 28. 17:06
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
Voltunk pár hetet a balcsin, nagyon sok anyucit láttam, és őszintén szólva sokkal feltűnőbb volt a nyakik beöltözött anyuka, mint aki narancsbőrös, 80-100 kilósan bikinire vetkőzött és felszabadultan strandolt a gyerekével. Agyban dől el, és ha te nem foglalkozol senkivel, és esetleg még jól is érzed magad a bőrödben, nagyon pozitív képet fogsz nyújtani! Én így látom. De ha nagyon zavar, legalább jövő nyárra próbálj leadni egy kis felesleget, nekem Rékával és nagyon minimális diétával sikerült lefogynom és még jobb is lett az alakom mint terhességem előtt!
2010. júl. 28. 18:33
 18/31 anonim ***** válasza:
70%
Én is úgy gondolom,hogy sokkal feltűnőbb, ha valaki a strandon felöltözve van,mint bikiniben.Hát rajtam is van 15 kg felesleg, meg iszonyú narancsbőrös is vagyok, de nem érdekel,majd lefogyok szép lassan.Akinek nem tetszik ne nézzen rám.:-)
2010. júl. 28. 21:40
 19/31 anonim ***** válasza:
56%
Én se vagyok vékony,kicsit, se, de akinek nem tetszik nem néz rám. Idén csak azért nem fogok strandolni, mert babát várok, egyébként minden további nélkül bikinit húznék és irány a víz.
2010. júl. 28. 22:31
 20/31 anonim ***** válasza:
56%
szia én vettem egy xxl-es tankini fürdőrucit ami áll egy jó nagy bugyogóbol meg egy topp szerű felsőböl és istenemre esküszöm jól éreztem magam benne.még meg is kérdezte egy szintén moletti kismami hogy hol vettem.
2010. júl. 28. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!