párom fia, 6 éves, és én terhes vagyok, ezért megbeszéltük az anyával, hogy nincs járkálás ide oda, vagy itt, vagy ott lesz még tart ez az időszak. Most azt mondta neki sok 3 gyerek, jó ide költözött. Mondta neki ma párom telefonon, hogy akkor még itt lakik azokra a hónapokra nem fizet gyerektartást, de neki az kell. azt is mondta, hogy a családi pótlékot is ide adhatja azokban a hónapokban ameddig itt lakik. De nem akarja , jogos ez?
Nem tudom, mire célzol. Elvàlt, gyerekes férfival jöttem össze, van közös gyerek, és tudom, hogy az első pillanatban, amikor megpróbálnám háttérbe szorítani a nagyobbat, repülnék az ajtón kifelé a lányommal együtt.
2020. ápr. 26. 18:51
32/41 anonim válasza:
És akkor mi van ha nyit az ovi? Komolyan falnak megyek a sok hülyétől aki azt hiszi hogy a korlátozásokkal együtt a járványnak is vége. Abszurd hogy most nem láthatja mindkét szülőjét, kegyetlenek vagytok, ha meg nyitnak az ovik nagyobb eséllyel kapod el tőle.
2020. ápr. 26. 19:54
33/41 anonim válasza:
Na, ezért nem kell gyerekes pasival összejönni. Szerencsétlen egyszer dugja rossz lyukba aztán ilyen szituk kerekednek, hogy az életben nem lehet már normális családja, mert akkor ő a legszemetebb ember a világon. És hány ilyen nyomorult van, hogy csak addig kell a gyerek, amíg lehet pumpolni az apját... Senki sem mondta, hogy nem sajnálja a gyereket, de neki is lehet teljes élete, előtte van még, a külön elő szülő se áldozza már be a sajátját. Nőként kérdezem, hol jár annak a buta libának az esze, aki amikor teherbe esik, nem vet számot, hogy végső soron akkor is magának szül, ha a világ legjobb pasija is az övé?
2020. ápr. 26. 21:01
34/41 anonim válasza:
"Az nem undorító, csak a kérdező, aki nem tiltott semmit, csak azt merte mondnai, hogy akkor se a másiké a fontos, és nem kockáztatja a sajátját?"
Csakhogy a férjének az a gyerek is a sajátja, és valószínűleg jobban kötődik hozzá, mint a még meg sem született gyerekéhez. Aztán majd ha meglesz a gyerek, akkor az jön, hogy miért vele foglalkozol, nem a közössel, miért neki vettél játékot, miért költesz rá annyit, mikor a miénknek is kell.
2020. ápr. 26. 21:57
35/41 anonim válasza:
És még jó, hogy ezt mondja, mert attól nem lesz neki is a sajátja, hogy a faszinak az. A saját az első és pont. Tetszik vagy nem.
2020. ápr. 27. 07:30
36/41 anonim válasza:
Hát egy családanya azért nem ideális, hs így gondolkozik. A döntéseiben a családtagok szempontjait is vegye figyelembe. Oké, hogy neki a sajàtja fontosabb, de itt olyasmibe zsarolja bele a másik 3 embert, amivel az ő kapcsolatuk sérül azzal, aki nekik fontos.
2020. ápr. 27. 07:34
37/41 anonim válasza:
Előző vagyok. Szóval az hogy az apa fia eljöhessen a láthatásokra, az nem egy olyan tényező, amit ő befolyásolhatna.
Gondolom, dolgozni elengedi a párját, terhesgondozásra eljár, mert ezek a kockàzatos dolgok neki is fontosak és elkerülhetetlenek.
Na hát mozaik családban a gyerek láthatás pont ilyen fontos és elkerülhetetlen.
Ezt vàllalta, amikor gyerekes fickóval cuccolt össze.
2020. ápr. 27. 07:37
38/41 anonim válasza:
Akkor nem kell hozzámenni olyan pasihoz, akinek van sajátja. Lehet, hogy a férj belemegy abba, hogy oké, nem hozza el a saját gyerekét, csak hogy ne balhézzon az asszony, de milyen házasság az, ahol a nő parancsol, apukának meg kuss a neve?
2020. ápr. 27. 15:22
39/41 anonim válasza:
Jogilag ugye szerintem is “jogos” a csaj részéről, és elvileg valóban az is jogos lehetne, hogy nem mond le teljesen a gyerektartásról, hiszen vannak fix költségek egész évben. De valóban, ha amúgy korábban abba már beszállt az apa, akkor etikai szempontból nem jogos.
Azért ugyanakkor jó lenne a gyereket is nézni ebben az egészben.
2020. ápr. 28. 17:13
40/41 anonim válasza:
Vicc kategória egy egy válasz. Ordít az irigység és a rosszindulat 😂😂Ezek az exek......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!