Mit tegyünk, párom fia hozzánk költözzik?
Előző, ez nehéz kérdés. Az én párom kisfia egy másik országban èl, mindkét család eü dolgozókból áll, és mindkettőbeb várandös az anyuka.
Nálunk a szülők közösen azt a döntést hozták, hogy az anyjával marad a fiú ezekre a hónapokra. Sem én, sem a nevelőapa nem szóltunk bele, tőlem jöhetne-mehetne, de ők így döntöttek.
A páromnak a fia a mindene, sír is utána, de ez van.
Itt sem tudod, milyen egyéb tènyezők vannak.
"Lepapírozva 2 tanuval és a gyerektartás lemondásával, hozzuk csak el, de így nem jó neki, nem lenne megtaksrítás az a pénz, mert rá kell költeni a gyerekre."
amíg ezt le nem írtad, azt írtam volna, igazad van. De ne haragudj. Mennyit fizet a párod, hogy azt szerinted amúgy nem költi a gyerekre? Oké, most nálatok lesz, de a ruhát meg kellett venni, amit magával visz, a lakást fenn kell tartani, akkor is, ha most épp üres a gyerek szobája...
Nyilván meg lehetne ezt normális emberi módra beszélni, de amit itt leművelsz és ahogy megnyílvánulsz, ne is haragudj, de undorító viselkedés.
Inkább nem látja a férjed a saját gyerekét, míg le nem megy ez a vírusszarság, mint hogy odaadjon az ANYJÁNAK 20-30e ft-ot?! Ez vicc, ugye?!
És azt mégis hogy gondoljátok, hogy addig nem láthatja az anyját?! Komolyan, agyam eldobom... már értem, miért szidja mindenki az "új nőt". Teljesen alátámasztottad az általánosítást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!