Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyünk, párom fia hozzánk...

Mit tegyünk, párom fia hozzánk költözzik?

Figyelt kérdés
párom fia, 6 éves, és én terhes vagyok, ezért megbeszéltük az anyával, hogy nincs járkálás ide oda, vagy itt, vagy ott lesz még tart ez az időszak. Most azt mondta neki sok 3 gyerek, jó ide költözött. Mondta neki ma párom telefonon, hogy akkor még itt lakik azokra a hónapokra nem fizet gyerektartást, de neki az kell. azt is mondta, hogy a családi pótlékot is ide adhatja azokban a hónapokban ameddig itt lakik. De nem akarja , jogos ez?

2020. ápr. 25. 16:58
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
58%
A saját lakásodba nem vagy köteles senkit beengedni, de azért a párod nehogy már ne találkozzon a gyerekével. Majd gondolj erre vissza, amikor a következő nője nem engedi a te gyerekedhez és meg kell magyaráznod a gyereknek.
2020. ápr. 26. 14:34
 22/41 A kérdező kommentje:
A terhesség úgy derült ki, hogy már túl volt a 12 héten mikor orvoshoz ment anyuka akkor voltak 22 évesek. Én egy évesen ismertem meg. Nem éltek együtt soha.
2020. ápr. 26. 14:41
 23/41 A kérdező kommentje:
És amikor megismertem már volt egy újszülött, az egy éves mellett, másik apától. És van neki egy harmadik is.
2020. ápr. 26. 14:42
 24/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem sem indokolja a jelenlegi itthoni járványhelyzet, amit döntöttél, és a jog is a mindkét szülővel való kapcsolattartás mellett szólna.
2020. ápr. 26. 15:00
 25/41 anonim ***** válasza:
26%
Tehát megtiltottad a férjednek, hogy a saját otthonába elhozza a gyerekét. Majd titokban kell vele találkoznia, ha látni akarja. Szép házasság.
2020. ápr. 26. 15:18
 26/41 A kérdező kommentje:
Ez az , nem tiltottam meg, csak annyit mondtam, legyen itt, vagy az anyánál még ez a helyzet van, de úgy néz ki nem tart sokáig, hogy zárva az ovi.
2020. ápr. 26. 15:26
 27/41 anonim ***** válasza:
56%
Az óvoda nyitása csak fokozza a fertőzési kockázatot amúgy.
2020. ápr. 26. 16:23
 28/41 anonim ***** válasza:
59%
Annyira tisztán látszik, hogy melyik válaszoló az elvált anyuka, és melyik az, amelyik nem. Mindenkinek a sajátja a legfontosabb, ha tetszik, ha nem. Azon miért nem megy a puffogás, hogy anyuci milyen egy bánat, amiért a gyereket lepasszolná, de a zsozsóra azért tartja a markát? Az nem undorító, csak a kérdező, aki nem tiltott semmit, csak azt merte mondnai, hogy akkor se a másiké a fontos, és nem kockáztatja a sajátját? Micsoda egy szemét, tényleg... 🙄
2020. ápr. 26. 18:14
 29/41 anonim ***** válasza:
20%
A Kérdezőnek akkor kellett volna gondolkodni, amikor gyerekes férfival jött össze. Irrelevánsak az ő preferenciài, ott ahol a férfi èl, ott a két gyerek egyenértékű, mindkettő egyformán otthon van.
2020. ápr. 26. 18:18
 30/41 anonim ***** válasza:
12%
Hidd csak ezt, de vagy pofára esel, vagy szélmalomharcot vívsz.
2020. ápr. 26. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!