Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők ti miért engeditek a...

Szülők ti miért engeditek a gyereket mesztelen?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam már főként kempingekben hogy a kb 3-6 év közötti gyerekek közül sokan vannak teljesen mesztelen hozzáteszem nem naturista kempingben.félreértés ne essék nem zavar csak nem értem hogy miért nem adnak rájuk alsó gatyát?

2020. ápr. 25. 05:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
#8 vagyok. Szerintem aki nudiztatja a gyerekét akárhány évesen az nem azért csinálja hogy mást irritáljon vele a strandon. Azért írtam hogy jobb ha inkább máshová mész ha zavar mert csak felesleges vitát nyitnál vele. Persze ha akarod szóvá teheted és megkérheted hogy öltöztesse fel a gyereket de miért tenné? Téged zavar nem őt. Csak parázs vitát szítasz vele!
2020. ápr. 25. 16:06
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
#10 engem meg a fonnyadt, löttyedt tested látványa zavar a strandon, még a szottyadt fürdőruhádban is, úgyhogy megkérlek a távozásra először finoman, aztán kevésbé finoman ;-)
2020. ápr. 25. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

Egyetértek azokkal, akik textiles helyen nem hagyják meztelenül a gyermeküket. Pici gyereknél elfogadott a pelenka, (ma már vannak az uszásra is alkalmasak). Szobatisztaság után értelmetlen a gyereket pucéran hagyni olyan helyen ahol a többség nem ruhátlan. Nem fogja érteni és az oviban is téma, csúfolódás tárgya lehet. Meglesik egymást a kulcslyukon a wc-ban pl. lányoknak-fiúknak milyen... A legjobb volna az, ha a szülök is meztelenek lehetnének vele együtt, úgy értelme is van (s járjanak akkor nudista helyre, mert ott senkit se botránkoztat meg és aki kipróbálta ezt az életformát tudja is miért). Én vittem kisfiamat 1x textiles strandra -2 éves volt csupán-, de egyedül volt így a gyerekmedencében és nekem ez nem tetszett a szitu. Megbámulták a gyerekek, rákérdeztek...és legközelebb már vettem neki fürdőgatyát.

Addig nem volt. Mi szülök azelőtt csak nudista helyre jártunk vele. Ő maga is később tisztában tudott lenni, mikor, hol van és megértette, hogy kétféle strand van. Így nőtt fel és helyesen tudta használni a helyeket. (Zárójelben jegyzem meg, hogy pedofilok nem az ennyire kicsi gyerekekre nyomulnak, s nekik mindegy, hogy meztelenül pillantja meg először vagy kisgatyában. Ha csak a meztelenek érdeklenék őket, akkor a lényegesen több pedofil volna a nudisták közt. S ez nem igaz. Ők betegek és legtöbbször olyan helyeken kattan be az agyuk, ahol sok a gyerek vagy sokat tud lenni egyedül fiatalkorúakkal. Iskolák, sportesemények, edzések, a család barátja, elviszem nyaralni szitukban stb.)

2020. ápr. 26. 09:10
 14/22 mooti ***** válasza:
68%

Sziasztok. A meztelenséggel semmi baj nincs, hiszen az Isten így teremtette meg az embert. Persze az utcán nem illik textil mentesen lenni, de véleményem szerint a ,,zárt’’ helyeken nyugodtan lehetne. Ilyennek tartom a strandokat is függetlenül, hogy nudista strand vagy nem. Naturista strandon eleve csak textilmentesen lehet lenni ez a neve miatt is kritérium. Azonban a strandokon miért csak textilben lehet lenni és miért nem lehet textilmentesen. Vannak olyan fürdőruhák amik lényegében semmit se takarnak vagy vízesen tejesen átlátszóak. Ha ezek megengedettek akkor a textil mentes strandolás miért nem.

Mert közmegbotránkoztatást okoz? A tanga fürdö ruha akkor miért nem?

Sajnos sokan nem hogy másokat de saját magukat se tudják elfogadni, hogy fogadnák el a másikat. Akár textilesen akár meztelenül. Akár kövéren akár soványan. Akár teljes testi egészségben akár testi hibával.

Ezt sorolhatnám.

Ami a lényeg, hogy akár gyerek, akár felnőtt döntse el, hogy akar lenni a strandon. Meztelenül vagy fürdőruhában vagy bármiben.

Élni és élni hagyni.

Ui.: a pedofíliáról pedig annyit, hogy a nudista strandon nem jellemző, sőt ki is jelenthetem hogy nincs. Miért? Mert a nudisták elfogadják egymást és ezzel párhuzamosan vigyáznak egymásra. Tehát ha észrevesznek kukkolókat vagy pedofílokat akkor együtt lépnek fel ellenük. Ami a textiles strandon nem jellemző sajnos.

Tudom sokan nem értenek egyet velem, de kérem őket, gondolják át az általam leírtakat. Higgyék el a prűdség csak egy emberi tulajdonság amit a XVIII. században kényszerítettek az emberiségre.

Köszönöm, hogy végig olvastad és nem csak egy részét nézted meg.

Szép napot

2020. ápr. 26. 10:53
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező!

Ha jól értem, szerinted sincs azzal gond, ha otthon meztelen. Úgy kényelmes, kellemes, egészséges...

Miért kellene, akkor kényelmetlen, kellemetlen dolgokba kényszeríteni? Nem is beszélve a lelki részéről. Egész életet megnyomorító lehet a szégyenérzet, gátlásosság indokolatlan erőltetése.

2020. ápr. 26. 11:26
 16/22 anonim ***** válasza:
#13 pontosan. A végső érv a fürdőruha viselésére az, hogy máskülönben megszólják, kicsúfolják és kiközösítik a gyereket. És mindezért az lesz a hibás, aki nem úgy öltöztette fel a gyerekét, ahogy mások elvárják - és véletlenül sem az, aki megszólja, kicsúfolja és kiközösíti a gyereket olyasvalamiért, ami senkinek nem árt...
2020. ápr. 26. 22:23
 17/22 A kérdező kommentje:

15 ös egy ilyen kis gyermek még a legtöbb esetben nem tud úgy dönteni ami helyes

Érdekes még sosem láttam volna hogy a mesztelen kisgyermek mellett a szülők is így tennének ha meg úgy gondolja hogy nem jó ha viseli akkor ahogy fentebb is írták erre vannak a nudista strandok

2020. máj. 10. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Húgomnak 9 éves a fia most tavaly véletlenül találkoztunk egy nem nudista normál strandon. Meglepődtem nagyon mert a fiú teljesen meztelenül kint "száradt" a napon a pokrocon ülve csak a nyakán volt törölköző amivel a haját törölte. Van egy kislánya is aki 3 évvel fiatalabb természetesen ő is fürdőruha nélkül volt. De nem szaladgáltak és nem a vízben voltak így hanem a helyükön. Mindenesetre engem is meglepett kicsit de ők ilyenek..ezek szerint!
2020. máj. 17. 15:47
 19/22 anonim ***** válasza:
29%
Én egy bugyit mindenféleképpen adnék rá
2020. máj. 17. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Lehet utánna kapott amikor megszáradt. Nem voltam velük végig. Előtte jöttek ki a vízből és mindkét gyerek csurom víz volt
2020. máj. 17. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!