Mit csináljak a gyerekemmel? Ilyen még a dada sorozatokban se volt?
Figyelt kérdés
5 éves. 4 évesen már wc- be kakilt,egyszer 6 napig nem kakilt mert félt,kapott szirupot. A bilibe sose akart ülni,most se. Már fél 1 éve rendben volt,de most a legrosszabb.napi 10 nadrágot cserélek,napi mosás,mert van hogy 5 percenként vagy félóránként szól hogy kakiltam... és tényleg kakis a nadrág,mindig jön egy pici,de közben mást csinál,csak ugy kijön de csak épp foltos lesz a nadrág és mindig ki kell törölni.szirupot adtam hátha az összes kijön de nem hat.bilire nem ülne ,wb be se ,fél kakilni,pelenkával fenyegetem,egyszer adtam rá de sírt és levette,de ha ugyhagyom a kakis nadrágba addig sír meg orditana egyre jobban mig ki nem cserélem,ki nem törlöm. De amugy se akarom ugy hagyni.Kúpot vegyek? Mit tegyek hogy nagyot kakiljon? Lassan 8 napja ez van,neki se jó,meg nadrágcserék, másnál volt ilyen gond?2020. ápr. 20. 14:42
11/11 anonim válasza:
Dada sorozatokat felejtsd el, megrendezett mese az egész, annak a nőnek még saját gyereke sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!