Hogyan értesem már meg másokkal hogy nem szeretném a gyerekeket vigyázni? Tudom én hogy nekik lenne más dolguk is gyerek mellett oké néha be vállalom de miért folyton?
Figyelt kérdés
Néha meg szoktam vigyázni a rokonok gyerekeit hol egyiket hol másikat!
Mivel nincs munkám se gyerekem.
De attól ez még nem jelenti azt hogy köteles lennék még vigyázni más gyerekét!
Vagy igen??
A legkisebb 5honapos és azt főleg nem akarom vigyázni de hiába mondtam el már vagy 4x akkor is folyton engem hívnak.
Minek a gyerek ha nem akarják vigyázni.
22N
2019. márc. 1. 17:00
1/6 anonim válasza:
Elmondod,hogy nem vigyázol rájuk és amikor hívnak akkor is és ehhez tartod magad. (ha nagyon úgy van akkor azért segíts)
2/6 anonim válasza:
Legalább fizetnek érte, vagy azt gondolják, hogy ingyendadának lehet csicskáztatni a hét bármelyik napján?
4/6 anonim válasza:
Ezt nem értem... hívnak megmondod, hogy bocs, de nem.
Vagy menj dolgozni, és akkor meg is van a nyomós érv ;)
5/6 anonim válasza:
Ha legközelebb hívnak, mondd meg, hogy 1000 Ft/óra, és ez baráti ár a rokonoknak, másnak 1500-
6/6 A kérdező kommentje:
Nem családdal élek.
Külön lakom a saját házunkba barátommal.
Nem fizetnek semmit.
Van mikor mondom hogy most nem vállalom el mikor fontos akkor még azt a picit is be vállalom pedig nekem még nincs is tapasztaltom.
De aztán minden butaságé engem hívnak.
Köszönöm a kedves válaszokat!
2019. márc. 1. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!