Milyen filmeket ismertek amik nyárról, nyaralásról szólnak régi filmekben, sorozatokban? Főleg rendszerváltás előttről?
Figyelt kérdés
Fiamnak keresek 10 éves, már 4x kiolvasta, megnézte a tüskevárat, az indul a bakterházat.
Olyat keresek ami útörrő táborokról kalandokról szól.
2018. jún. 27. 13:39
2/7 anonim válasza:
Szeleburdi család, Szeleburdi vakáció, Gyermekrablás a Palánk utcában, Égigérő fű, A fantasztikus nagynéni, Keménykalap és krumpliorr, Az öreg bánya titka, Utánam, srácok!, Barátom, Bonca, Legyél te is Bonca!, Tótágas
3/7 anonim válasza:
Na végre itt a nyár? Jó ez nem kifejezetten olyan régi de szerintem jó!:)
Utánam srácok? Hahó öcsi?
4/7 anonim válasza:
Csukás István: Nyár a szigeten— nem úttörők, de nyár:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem 10 evesen mar mehet neki a Pogány Madonna akár.Ez nem uttoros de nagyon hangulatos,balatonos, kalandos.
Nem uttoros es magyar, de cserkeszes a Holdfeny Kiralysag is.
Ezen kivul sajnos csak azokat tudom amit az elottem levok irtak.
6/7 A kérdező kommentje:
Pogány Madonnát már egyszer látta az volt ami még elvarázsolta. Idén megy elsőnek táborba balatonfüredre, utána Zánkára. Remélem tetszik majd neki :)
2018. jún. 27. 15:19
7/7 anonim válasza:
Az öreg bánya titka
Csutak sorozat
Tüskevár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!