Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Még maradhatok "kisgyerek"?

Még maradhatok "kisgyerek"?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok. A legtöbb velem egykorú lány ennyi idősen már festi magát, nem érdeklik őket a játékok, szóval kamaszodnak. De én még maradhatok kisgyerek? 12 éves koromba is, ugye? A polcaim tele vannak babákkal, nézem a meseadókat, beszélek a plüssállataimmal.... Nem ciki? Szóval még maradhatok kisgyerek?(Nagyon nem szeretnék felnőni )
2010. júl. 27. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! A 06:28-as vagyok. Ne foglalkozz azokkal, akik gúnyolnak! Akkor is Te vagy az okosabb!!! Még egyszer kívánok Neked tiszta szívből életed minden pillanatára örökké tartó végtelen boldogságot és minden elképzelhető szépet és jót!!!
2010. júl. 28. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!