Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Még maradhatok "kisgyerek"?

Még maradhatok "kisgyerek"?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok. A legtöbb velem egykorú lány ennyi idősen már festi magát, nem érdeklik őket a játékok, szóval kamaszodnak. De én még maradhatok kisgyerek? 12 éves koromba is, ugye? A polcaim tele vannak babákkal, nézem a meseadókat, beszélek a plüssállataimmal.... Nem ciki? Szóval még maradhatok kisgyerek?(Nagyon nem szeretnék felnőni )
2010. júl. 27. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem maradhatsz, de ilyen pontos helyesírással vagy a szüleid tették fel a kérdést, vagy már fel is nőttél észrevétlenül :-D
2010. júl. 27. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:

persze h maradhatsz,bizonyos korlátokon belül akár egész életedben. én is az vagyok!:)

25L

2010. júl. 27. 16:58
 3/11 anonim válasza:
Nem attól függ,hogy valaki gyerek-e,vagy sem,hogy rúzsozza-e magát,vagy a Cartoon Network-öt nézi. Hanem a mentalitásától. Hogy képes-e úgy megélni, élvezni az életet,mint egy gyerek. Amíg képes vagy megőrizni magadban azt a képességet,hogy ha beszélgetsz az állataiddal,akkor hallod,hogy mit válaszolnak, addig gyerek leszel. Én sajnálom,hogy már nem tudok úgy tekinteni a régi plüsseimre,mint anno. Kissé szürkébb így az élet.Ja,és addig maradsz gyerek amíg jólesik,vagy ameddig tudsz. 18/L
2010. júl. 27. 17:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :), igazatok van. 16:57: Nem a szüleim tették fel a kérdést. Helyesírásból 5-ös vagyok :).
2010. júl. 27. 17:19
 5/11 A kérdező kommentje:
De köszönöm :)
2010. júl. 27. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyon jó dolog, hogy Te nem olyan vagy, mint a többi kamaszlány! Sőt, nagyon sokan példát vehetnének Rólad, hogy Neked nem a bulikon, a pasikon, a szexen, az iváson, cigin jár az eszed!!! Maradj még nagyon sokáig gyerek! Ezért a gondolkodásért Neked csak a legnagyobb tisztelet és megbecsülés jár!!!! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára örökké tartó végtelen boldogságot és minden elképzelhető szépet és jót!!!
2010. júl. 28. 06:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nagyon jól esett :).
2010. júl. 28. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:

első: miért ne lehetne valakinek tökéletes a helyesírása 11 évesen? az enyém is az volt, ez is csak azt bizonyítja, hogy a kérdezőnek több van a fejében a kortársainál, nem káposztalé lötyög benne.

az a helyes, amit te érzel! majd észrevétlenül felnősz, nem fog zavarni, és felnőttkorodban is normális leszel, mert belül gyermek maradsz! ez a legjobb, amit tehetsz. :)

30/L

2010. júl. 28. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt éltem át amikor ötödikes voltam. (Most 28/N, sőt A! (=anya :)))

Szóval minden lány az osztályban cikizett, hogy még Halász Juditot hallgatok és Miki egér újságot olvasok. Én viszont jól éreztem magam így, és utólag is örülök, hogy mindennel kivártam az időmet. Lehet, hogy kicsit később érő típus vagyok, mint a többiek voltak, de legalább kiélveztem a gyerekkort, aztán a kamaszkort, aztán a fiatalkort és most talán már kijelenthetem, hogy a felnőttkort is. :)

Kiegyensúlyozott, sikeres ember lettem, és biztos vagyok benne, hogy azért, mert nem siettettem a felnövést úgy, mint a körülöttem lévők. (Akik ezt nem mondhatják el magukról!) Vicces, hogy akik a suliban anno "menők" voltak, mennyire elkallódtak az életben felnőttként.

Szóval no para, hallgass a szívedre! :D

2010. júl. 28. 12:50
 10/11 A kérdező kommentje:
:). Engem is sokan cikiznek, a múltkor is beleugráltunk a legjobb barátnőmmel a homokozóba, csak mert mókás :D. Akkor is oda jött pár osztály társunk, és a szemünkbe rugdosták a homokot, meg hogy mennyire "gyerekek" vagyunk még. De én szeretek gyerek leni, és anyáék is szeretik, hogy még beszéltetem hozzájuk a plüsseimet, nem tudom mi jó abban, ha valaki túl korán nő fel :). Igazatok van :).
2010. júl. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!