Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg jó, hogy nem viszi le...

Tényleg jó, hogy nem viszi le a gyereket?

Figyelt kérdés
20 hónapos unokaöcsémet a tesóm egy hónapja nem vitte levegőre a vírus miatt. Se kert, se udvar (illetve van egy szűk betonudvar, de oda se viszi le), se erkély. Budapesten egy hónapja a lakásban van a kicsi. Ez normális? Szóljak? Ne szóljak? Ez még hónapokig így fog menni. Én óvintézkedések betartásával naponta viszem sétálni a sajátomat kb. 40 perc - 1 óra időtartamban. Az enyém már nagyobb, magától is vigyáz a távolságra.

2020. ápr. 17. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

5ösnek : Cecike azt is mondta, hogy menjenek futni nyugodtan az emberek a Margit szigetre. Két hét múlva meg azt írták 4 m távolság is kell a futásnál.

Cecike azt is mondta, hogy nem kell maszk, aztán mégis lassan kötelező lesz itt is. Kínában már januárban tudták ezt is. Ott nem nagyon láttál sétafikáló embereket..gyerekeket meg egyáltalán nem.

Cecike azt is mondta, hogy a babákat inkább ablaknál szellőztessék a szülők..azt a részt biztos nem láttátok. :-D

2020. ápr. 17. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

En sem viszem ki a lakasbol a gyerekeket 2 es 6 evesek. A nagyobbal szokott neha az apja elmenni a piacra de akkor is kesztyu es maszk van rajta. Azonnal megy furdeni amint hazaernek es a ferjem is.

Az erkelyen lehet jatszaniuk a kicsi ott alszik ebed utan.

2020. ápr. 17. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
19%

11 de láttam. Pont ezért írtam. Csak sokaknak nem jött át az irónia. 😃

amúgy kérdező, ne szólj bele szerintem. Ez most tényleg egy olyan dolog, ahol minden szülő maga dönt. Mert mindenkinek a következményekkel is együtt kell élnie. És ez csak úgy lehetséges, ha bármi baj történik akkor bele tud nézni a tükörbe és azt tudja mondani, ő mindent megtett ami tőle telt. Ő így érzi biztonságosnak. Mindegy ez mennyire tűnik neked logikusnak vagy sem.

Mi is így vagyunk amúgy a noveremmel. En mindent sterilizalok, ami bejön a lakásba, nem megyünk sehova. Igaz nekünk van nagy kertünk, Szoval a levegő megoldott. Nem jöhet hozzank se senki. A ferjem hazajön munkából, azonnal zuhany. Stb.

Nővérem ezt nem így kezeli. Sokkal lazábban, bár ok se járkálnak el max séta. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, amíg ugye helyettünk nem döntenek.

2020. ápr. 17. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nincs jó vagy rossz.

Ha elkapja, mert lement, akkor az a rossz.

Ha nem kapja el, pedig minden nap kint van, akkor az a jó.

Ha otthon van és beteg lesz, akkor az nem jó.

Viszont, ha otthon van és semmi baja sem lesz, akkor az jó.

Ez a négy opció van és mindenki saját felelőssége szerint dönt.

Ha nem is minden nap, de lemegyünk, hogy ne kattanjunk be. Igyekszünk kihalt részre menni. De a napokban láttam az egyik ajtón azt a bizonyos matricát, így azért mégjobban odafigyelek.

2020. ápr. 18. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!