Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem zavar a hisztije. Ez...

Nem zavar a hisztije. Ez normális?

Figyelt kérdés

Körülöttem az anyukák mind kiborulnak, ha a gyerkőc hisztizik. Én meg mosolyogva figyelem ahogy földre vágja magát az enyém és minden színészi képességét beleadva játsza a nagy halált. Van más anyuka is akit nem zavar a hiszti? Vagy majd később fog??? Az elején még mást sem zavart? (másfél éves)

Valahogy úgy vagyok vele, hogy normális dolog, hisz kezdi kapizsgálni, hogy van akarata, legalább nem egy anyámasszony katonája... :) Az meg különösem vicces ahogy színészkedik a műsírással :DDD

2010. júl. 27. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Jól állsz a dologhoz, ennyi. Ha nem veszed magadra a hisztijeit, akkor gyorsan megtanulja, hogy nem ér el vele semmit. Próbáld mindig így felfogni.
2010. júl. 27. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Engem is csak az zavar, ha más is ott van, és hisztivel reagál rá. (Mondjuk nagymama.)

Persze most még ritkán csinálja, lehet h ha gyakrabban csinálná, vagy kellemetlen szitukban is, akkor jobban zavarna engem is.

Örülj, hogy ilyen a természeted. ;)

2010. júl. 27. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, kedves kérdező mert ugyanígy vagyok. Az elején még nagyon felhúztam magam és bár nem kiabáltam a gyerekkel meg nem kezdtem el cirkuszolni, de belülről majd felrobbantam. Aztán ez valahogy elmúlt. Amúgy azt vettem észre, hogy így sokkal hamarabb megnyugszik a gyerek ha látja, hogy egy kicsit sem hozott ki a sodromból. Nekem 21 hós a fiam.
2010. júl. 27. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mester,tanits!!!!!
2010. júl. 27. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Most kicsit megnyugodtam, mert ezzel én is így vagyok. 16 hónaposak a kisfiaim, de valahogy nem érdekel a hisztijük, otthagyom őket, és csinálom a dolgomat. Mindig azt mondom nekik: "Majd ha abbahagytad, beszélhetünk" Ilyenkor még kicsit műsoroznak, de fél szemmel nézik a reakciómat, majd abbahagyják, és bújnak hozzám :) Olyan édesek, imádom őket! A legjobb, hogy megtanulták, hogyan kell úgy csinálni, hogy látványos legyen, de ne koppanjon nagyot a fejük a padlón. Ha a bevásárlókocsiban ülve csinálják ezt, egyszerüen csak annyit mondok: "Hangosabban, nem hallja mindenki" És csend lesz. Vagy ami még bejön: A macskát sem érdekli a hisztid. Tudod, Marci cica is elmenekül, ha meghallja a sírást.
2010. júl. 27. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én sem zavartatom magam, ha hisztizni akar akkor hisztizzen. Ha van nálunk valaki, vagy netán az utcán jön rá a roham, akkor mindig mondom neki, hogy hangosabban hisztizzen, mert nem hallják még elegen. Erre mindig abbahagyja és körbenéz. 22 hónapos kisfiú.
2010. júl. 27. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is szoktam mondani neki, hogy hangosabban mert nem hallja mindenki. Meg én szoktam neki mondoatni, hogy "na, ez most olyan Oscaros", meg hogy "na, gyere, te Jászai Mari" :)))))

Fél szemel ő is mindig figyel, hogy mi a reakció és ha túlságosan távolodom (pl. játszón) akkor pattan fel és siet... :DDD Közben még nyomja a csukott szemes, felső ajak felhúzós bőgős halálcuki performanszát :dDDD

2010. júl. 27. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Fúú, de irigy vagyok! Engem kiakaszt! Bár leginkább azóta, hogy újra babát várok! Egyszerűen a plafonon vagyok tőle! Egy darabig bírom, úgy teszek, mintha nem érdekelne, de egy idő után elszakad a cérna!

Főleg, ha az utcán csinálja!

Ami a leginkább zavar, hogy üvöltve megy pl. a mamához, és azt mondja zokogva, hogy "anya bántott!". Ez olyan kellemetlen, pláne, ha más is hallja! Még a végén kihívják rám a gyermekvédelmiseket, holott sose bántottam!

Nagyon meggyőzően adja elő. 21 hónapos.

Védőnő azt mondta, hogy ha már nagyon belelovalja magát, öntsek rá egy pohár vizet. Nem tudom, hogy használ-e, eddig egyszer próbáltam picit lespriccelni. Közölte, hogy "megint, megint!" és vigyorgott.

2010. júl. 27. 14:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is babát várok, de valahogy most nem húzom fel magam apróságokon. Nálam ez egyértelműen a fáradtságtól szokott csak lenni. :(((
2010. júl. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!