Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavar más tiniket az,...

Miért zavar más tiniket az, hogy én normális jövőt szeretnék?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a stréber fajta,aki egész délután a könyv fölött ül,lógok a barátaimmal,de azért nem hanyagolom a tanulást és ezért néha beszólnak.Nem értem,hogy miért...Mert én nem eladó akarok lenni a sarki boltban?!

És pont olyanok szólnak be,akiknek a szülei takarítók,utcaseprők meg stb...

2011. jan. 17. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Igazad van

ez talán azért is van mert szülei takarító stb. nem ösztönzik arra hogy tanuljon

2011. jan. 17. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:

De miért tetted fel?

Zavarja őket, mert nem értik. Nem kell velük foglalkozni.

Esetleg válts iskolát, menj el egy olyanba, ahol normális közösségben lehetsz.

Én nem olyan régen érettségiztem, kitűnő voltam, és soha senki nem szólt be érte.

2011. jan. 17. 19:22
 3/12 anonim válasza:
Aki ilyen stílusban válaszol mint az első kommentáló tipikusan azok közé tartozik akik beszólnak, nyilván magára vette :) Ne törődj vele majd osztálytalálkozón kiderül ki mire vitte, talán akkor már lesz annyi eszük, hogy nem szólogatnak be, és rájönnek, hogy ők baszták el. :) Amúgy én is 4-5 tanuló voltam mindig, de szerencsére megtalálom a hangot a gyengébbekkel is, attól függetlenül nem velük barátkozok, így eltudnak fogadni! Csak irigyek , majd kinövik :)Üdv. L/22
2011. jan. 17. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz veluk, te csak maradj ilyen! Majd ok is rajonnek egyszer,hogy te csinaltad jol,csak nekik mar keso lesz akkor! Ne hagyd ,hogy elvegyek a kedved,mert te jobb jovot szeretnel magadnak!
2011. jan. 17. 19:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Próbálom figyelmen kívül hagyni a beszólogatókat,de néha már nem bírom.Én nem szólok bele,amiért ők elcseszik az életüket,szóval nem értem....

Sulit meg már erre a fél évre nem akarok váltani,tovább tanulni pedig biztos,hogy nem egy helyre fogok velük járni.

2011. jan. 17. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:

19:22 én is 4-5 tanuló vagyok..

de most komolyan erre a kérdésre csak 1(!!!!) fajta válaszlehetőség lehet írni szóval gondolom kérdező is kitalálta.. akkor minek teszi fel a kérdést ha nem vigasztalást vár..

2011. jan. 17. 20:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Gondolom,te vagy a "kedves" első válaszoló....
2011. jan. 17. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:
rám gondoltok mint első?mert én normálisan válaszoltam és 4-5 tanuló vagyok
2011. jan. 17. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert irigyek.

A nagybetűs életben is meg kell tanulni az irigykedőket kezelni,neked most jött el az ideje.

Ez is része a tanulásnak ,nem csak ami a tankönyvben van.

Sok sikert!!

2011. jan. 17. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Elismerésre méltó ez, ahogy hozzá állsz! Ne foglalkozz velük, tudd, hogy "helyes" úton jársz! Belőled LESZ!!! valaki ;)
2011. jan. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!