Miért zavar más tiniket az, hogy én normális jövőt szeretnék?
Nem vagyok az a stréber fajta,aki egész délután a könyv fölött ül,lógok a barátaimmal,de azért nem hanyagolom a tanulást és ezért néha beszólnak.Nem értem,hogy miért...Mert én nem eladó akarok lenni a sarki boltban?!
És pont olyanok szólnak be,akiknek a szülei takarítók,utcaseprők meg stb...
Igazad van
ez talán azért is van mert szülei takarító stb. nem ösztönzik arra hogy tanuljon
De miért tetted fel?
Zavarja őket, mert nem értik. Nem kell velük foglalkozni.
Esetleg válts iskolát, menj el egy olyanba, ahol normális közösségben lehetsz.
Én nem olyan régen érettségiztem, kitűnő voltam, és soha senki nem szólt be érte.
Próbálom figyelmen kívül hagyni a beszólogatókat,de néha már nem bírom.Én nem szólok bele,amiért ők elcseszik az életüket,szóval nem értem....
Sulit meg már erre a fél évre nem akarok váltani,tovább tanulni pedig biztos,hogy nem egy helyre fogok velük járni.
19:22 én is 4-5 tanuló vagyok..
de most komolyan erre a kérdésre csak 1(!!!!) fajta válaszlehetőség lehet írni szóval gondolom kérdező is kitalálta.. akkor minek teszi fel a kérdést ha nem vigasztalást vár..
Mert irigyek.
A nagybetűs életben is meg kell tanulni az irigykedőket kezelni,neked most jött el az ideje.
Ez is része a tanulásnak ,nem csak ami a tankönyvben van.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!