Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavar más tiniket az,...

Miért zavar más tiniket az, hogy én normális jövőt szeretnék?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a stréber fajta,aki egész délután a könyv fölött ül,lógok a barátaimmal,de azért nem hanyagolom a tanulást és ezért néha beszólnak.Nem értem,hogy miért...Mert én nem eladó akarok lenni a sarki boltban?!

És pont olyanok szólnak be,akiknek a szülei takarítók,utcaseprők meg stb...

2011. jan. 17. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

-.-

Hát mert ilyenek az emberek.

Amúgy nem kéne mást lenézni,pl ha nem lennének eladók a sarki boltban akkor szerintem elég szívás lenne.

Ha nem lenének takarítók akkor valószínűleg az iskolák meg ilyenek ennél is koszosabbak lennének.

Soroljam?

Szóval attól,hogy valaki nem egy irodában ül és dolgozik attól ugyan olyan ember és normális élete lehet,mindegy.

Csak zavart,hogy lenézően beszélsz ezekről az emberekről.

Amúgy meg tanuljál csak jól teszed..

2011. jan. 18. 15:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem nézem le őket,de a szüleik olyan stílusúak,hogy az szerintem borzalmas ! nem azért,mert eladók meg ilyenek,hanem mert olyanokat olvasok néha fb-n,hogy "apám már megint elb*szta az összes pénzt piára" meg ilyeneket.
2011. jan. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!