Nektek játszik a gyerek egyedül?
Figyelt kérdés
Az enyém semmit. 24 órában rángatja rajtam a ruhát hogy játszak vele. Semmit nem akar játszani nélkülem. 5 éves2020. ápr. 9. 21:11
1/7 anonim válasza:
Nagyon ritkan jatszik egyedul. De nem nyaggat folyton. Olyankor ha nem erek ra: konyvet nezeget, rajzolgat, esetleg jon utanam, stb.
2/7 anonim válasza:
2 éves. Mikor ketten (most már hárman, megszületett a kistestvér) vagyunk iszonyú jól elvan egyedül, megfőzök mellette, takarítok stb., persze közben beszélgetünk, megcsodálom amit épít/rajzol(firkál inkább)/gyurmázik/pakol, vagy takarításnál "segít". A kistestvért is el tudom látni, elfoglalja magát, amíg pelenkàzok, szoptatok, esetleg szoptatásnál mesét olvasok neki, ha van kedve. Viszont ha az apja itthon van, akkor egy másodpercet sincs el egyedül szinte, állandóan őt nyúzza játszanak, hisztizik stb. Pedig én is le szoktam vele ülni játszani, rajzolni stb.
3/7 anonim válasza:
Szerencsére szépen eljátszik egyedül. Az apja ázsiai. Nem tűri a hisztit. Mondjuk én sem.
4/7 anonim válasza:
4 éves lányom már játszik. Szerepjátékot kezdett pár hete játszani babákkal. Szeretem hallgatni, míg főzök.
5/7 anonim válasza:
5 év 3 hós - szintén semmit. Születése óta nem volt el egyedül semennyit. Egész nap minket nyektet. Egyre erélyesebben kell ellenállnunk, de igazából sokra nem megyünk vele, mert akkor meg hallgathatjuk az ordítást. És nem áll le, nem az a feladós típus, simán nyomja órákig. Semmit nem lehet tőle nyugodtan csinálni.
Egy példa: színezni is úgy hajlandó, ha ott ülünk mellette és szigorúan csak őt nézzük, még az ablakon sem nézhetünk ki. Vagyis megtehetjük, ő azon nyomban abba is hagyja a színezést, és kiborul. Jó esetben csak ordít, rosszabb esetben repül a ceruza, a színező, esetleg az asztalt is megpróbálja felborítani.
6/7 A kérdező kommentje:
5. Válaszoló, nektek is egyke?
2020. ápr. 10. 09:58
7/7 anonim válasza:
Persze. Ilyen gyerek mellé szóba sem jöhet másik. Képzelem, hogy tudnám tőle szoptatni, ellátni a picit, hogy aludna... 😱 Amikor még én magam sem tudok rendesen enni sem, ha egyedül vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!