Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is van olyan, hogy...

Másnak is van olyan, hogy nincs türelme a gyerekéhez?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlem magam, de két napja már nincs türelmem hozzá egyáltalán. Folyton unatkozik, már nem tudom mit találjak ki neki, pedig kertes házban lakunk. 3,5 éves nagyon eleven kisfiú. Rendeltem neki homokgyurmát mert még nem volt neki. Tegnap el is játszott vele, de ma már 5 percnél tovább nem érdekelte. Egyre feszültebb vagyok, minden idegesít, nem tud magában játszani vagy csak szétszed mindent.

2020. ápr. 1. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Hát én meg nem értek egyet!

Nem tudhatod milyen az a gyerek.

Nekem 2 adhd-s gyerekem van. A fiam a születése napjától más, mint a többi. Folyamatosan hallgatom, hogy miattam van az egész, és egy pokol az életem emiatt, pedig most már tudom, hogy ez nem igaz. A húgomnak 2 éves a gyereke, és össze sem lehet hasonlítani. Az első naptól, hogy hazament, álom gyerek. Csecsemőként evett-aludt, az anyja simán dolgozott mellette otthonról. Én aludni sem tudtam, nemhogy otthon dolgozni.

Szóval nem tudhatod, hogy milyen dolgai vannak a gyereknek, amitől anyuka így kibukott.

Kérdező, azzal tudlak vigasztalni, hogy most már csak tavasz lesz egyszer! Az udvaron jobban elvannak.

És egy jótanács, inkább a barátnődnek panaszkodj, és ne itt, mert itt mindenki le fog osztani, hogy sz.aranya vagy, meg minek neked gyerek.

2020. ápr. 1. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Saját magaddal még jó, hogy egyetértesz, kedves 6os!🤣
2020. ápr. 2. 06:22
 13/14 anonim ***** válasza:
#7 ez nem a katonaság!Milyen menetrend?
2020. ápr. 2. 07:01
 14/14 anonim ***** válasza:

#13.

Napirend,ha így már érted! Gondolom erre gondolt.

2020. ápr. 5. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!