Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kifesthetem a 3 éves lányom...

Kifesthetem a 3 éves lányom körmét? Mindig hisztizik hogy fessem ki neki is.

Figyelt kérdés
Ma is sírt hogy neki is fessem ki de nem festettem mert mi lesz ha rá szokik es majd mindig akarja?
2020. márc. 14. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Èn kifestenèm. A kicsik mindenben szeretik a nagyokat utànozni :)
2020. márc. 14. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Én kifestem neki, mikor rátör. Gyerek lakk ami az esti fürdésnél leázik. És engedem hogy az enyémet is kifesse vele, száradás után egyben le tudom húzni a körmömről. Nem kéri sűrűn. Amúgy simán megcsinálja magának filctollal is, kreatív 3 éves..🙂
2020. márc. 14. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
En azt mondanám hogy csak a kisujjara és este lemossuk.
2020. márc. 14. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
Kisujját szoktam csak, ez a kompromisszum. Nem használok én sem vad színeket, így nem is látszik szinte azon az egy pici körmön és ő is boldog.
2020. márc. 15. 00:06
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Játékboltban, Dm-ben, H&m -ben is kapható gyerekeknek való lakkok. Nálunk tavaly a nyuszi hozott. Nagy volt az öröme. Gyorsan lejön. Egy ideig játszott vele, még a babái körmét is kifestette.
2020. márc. 15. 00:24
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Vannak gyerekeknek való lakkok, halvány rózsaszín, szinte köröm színben. És ha rászokik, akkor mi van? Amúgy sem nagyon látszana és egyébként a gyerekek hamar megunnak dolgokat.
2020. márc. 15. 06:13
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Jajjj, egyesek miért viselkednek úgy, mintha kokaint akarna szívni a 3 éves gyerek?:D "rászokik":D Ez kész.
2020. márc. 15. 09:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
kifestettem, néhány évig poén volt, mostanra megunta, két lakkját is én használtam el, hogy ne száradjon be, 9 éves.
2020. márc. 15. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!