Ti kiabáltok a gyerekkel, amikor hisztizik?
Alapvetően nem
De azért fordult már sajnos elő...
Amikor sem az ölelés, sem a kiragadàs a helyzetből nem működik
Neeeeemmmm
Hideg zuhany vagy pohár víz.
Ne érezd magad rosszul. Nem kiabalsz örökké, de éreznie kell neki is hogy az anyja vagy és te szabod a határokat. Látod, pont azért működik mert csak néha csinálod, ebből tudja hogy túl ment egy határon.
A szomszédom úgy üvölt minden áldott nap a gyerekeivel hogy rossz hallgatni is. Gondolhatod mennyire veszik őt komolyan...
Nem.
Beküldöm a szobájába, és ha abbahagyta, kijöhet.
Na jó, hát azért ilyet nem csinál.
Ennek ellenére előfordul, hogy rákiabálok, mert idegesebb típus vagyok és néha nálam is elpattan a húr.
Nincs nagyon bűntudatom emiatt, én is emberből vagyok, egy 2 éves pedig fárasztó tud lenni.
Mit nem adnék, ha ,,csak" egy rákiabálástól abbahagyná a hisztit! :O
Szerintem baromi szerencsés vagy, hogy ennyire könnyen kezelhető.
Én fejre is állhatok, ha hiszti van, akkor hiszti van. Földön fetreng, hányásig nyomja. Nem lehet kizökkenteni, bevallom volt már olyan, hogy hideg vízzel megmostam az arcát, de nem használt. Békén hagyom, egyszer csak megunja.
Nem.
És ölelgetni sem ölelgettem, ha hisztizett. De még csak nem is babusgattam. Vagy bevezettem a szobájába,hogy ott tombolja ki magát,ha lenyugodottakkor kijöhetett, vagy nem figyeltem rá, mikor hisztizett, végső esetben pedig hidegvízzel jó alaposan megmostam az arcát.
Ezek beváltak, nem is értem, mi ez az új trend, hogy egy hisztiző, önkívületben lévő gyereket babusgatni,meg ölelgetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!