Most jól ki. sztek mindenkivel? Ki vigyázzon a gyerekre? Vagy mindenki rugassa ki magát?
Komolyan ....
persze fontos de az hogy miből élünk eszünk stb az nem 😞 nemhogy 20 kiló cukor meg Liszt nem lesz itthon hanem 1kgse ...
Feltudnék robbani
Ez teljesen más ,rendkívüli helyzet,ami akár hónapokig is tarthat.
Nem az mint amikor egy hétre kiírják akkor szerzek felügyeletet.
Az ügyelet amit olyan sokan ha írnak itt,senki nemtud semmit arra várok remelem lesz.
De csak lesz mert étkeztetés lesz,azt már mondták.De az pont nem érdekel mert amugyis főzök.
De nem igaz, hogy nem fogjátok fel - Kérdező különösen:
Senki nem azt mondta, hogy ez egy jó helyzet, és ennek bárki is örül!!
Azt mondtuk, hogy SAJNOS ez most ADOTT helyzet, és az, hogy napok óta itt vergődik a Kérdező, mint akit kínoznak, semmit nem veszi előre az ügyet, csak idegesítő mindenkinek.
Nem tudunk a kérdésekre válaszolni, mert nincsenek még válaszok. Nem tud a Kérdező és más hasonló helyzetben lévő problémáján (például én is ide tartozom!) segíteni, mert nincs megoldás egyelőre.
Amit mindenki szeretne: ne nyafogással és kiakadással álljunk neki a mostani szituációnak, hanem higgadtan, a megoldást keresve, mert ezért vagyunk felnőtt, elvileg intelligens emberek. A Kérdező hisztije csak és kizárólag hátráltat mindenkit.
Erről van szó, nem pedig arról, hogy bárki le lenne itt nézve. Nem mind ugyanabban a csónakban evezünk? Másnak talán nem nehéz? Ne beszéljetek már félre.
Azt meg nem tudom melyik mondatomból olvastad ki, hogy én támogatom a járvanyterjedést.
Egy szóval sem ezt írtam, tanulj értő olvasást.
Szimplán arról van szó hogy ez nem a bezzegelés, minekszültél, meg lefeléköpködés időszaka kéne hogy legyen. De vannak ilyen emberek akik még ezt is arra használják fel hogy magukat sztárolják ők bezzeg mekkora vagyonon csücsülnek mekkora faxagyerekként szültek anno, bezzeg őket nem hagyta el a férjük...hat gratulálok mindehez.
Véleményt ezek nélkül is lehet fogalmazni szerintem, de úgy tuti nem lenne az igazi.
Lehet, hogy csak panaszkodni akar a kérdező kicsit. Ezt is meg lehet érteni. Szerintem első körben hívd fel az iskolát, majd az önkorit, hogy minnél előbb megtudd, hol lesz ügyelet. Aztán nem ártana beszélni a főnököddel! Lehet, hogy megérti, főleg ebben a helyzetben és találtok rá ketten megoldást!
Nagyon sokan vannak ilyen helyzetben és szerintem az emberek, most empatikusabbak egymással! Kiírhatnád facebookra is a helyi csoportba a gondod, biztos van szomszéd, aki segít!
Meg ha már annyira karantén,lehetne egységes!
A tanároknak , óvónőknek Hawaii,aki boltban dolgozik mint én, vagy gyárban akár az pusztuljon el nyugodtan....
Igen neked irtam a hozzászólásban hogy köszönöm aki megértően all hozza 😊
Sajnos nagyon nehéz ,mindenki ideges elhiszem hogymásnak sem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!